Αμπελόκηποι: Πρόστιμα σε ογκολογικούς ασθενείς έξω από το φαρμακείο του ΕΟΠΥΥ

Αμπελόκηποι: Πρόστιμα σε ογκολογικούς ασθενείς έξω από το φαρμακείο του ΕΟΠΥΥ
Αμπελόκηποι: Πρόστιμα σε ογκολογικούς ασθενείς έξω από το φαρμακείο του ΕΟΠΥΥ 902.gr

Σύμφωνα με καταγγελίες πολιτών οι αστυνομικές δυνάμεις φέρονται να κόβουν πρόστιμα σε ογκολογικούς ασθενείς που σταθμεύουν για λίγα λεπτά μέχρι να προμηθευτούν τα αναγκαία φάρμακά τους.

Καταγγελίες πολιτών κατά αστυνομικών, οι οποίοι φέρονται να κόβουν πρόστιμα σε ογκολογικούς ασθενείς στο φαρμακείο του ΕΟΠΥΥ στους Αμπελόκηπους, έρχονται στη δημοσιότητα.

Συγκεκριμένα οι αναγνώστες του 902.gr καταγγέλλουν ότι αστυνομικές δυνάμεις κόβουν πρόστιμα σε ογκολογικούς ασθενείς και σε συγγενείς τους, που σταθμεύουν για λίγα λεπτά, μέχρι να προμηθευτούν τα αναγκαία φάρμακά τους.

Μάλιστα, οι αστυνομικές δυνάμεις επικαλούνται ως δικαιολογία ότι απαγορεύεται η στάθμευση επί της λεωφόρου Αλεξάνδρας και ότι κλείνουν τη λεωφορειογραμμή, την ώρα που γνωρίζουν ότι δεν υπάρχει καμία πρόβλεψη για χώρο πάρκινγκ των επισκεπτών του ογκολογικού φαρμακείου, όπως και ότι, λόγω covid, απαγορεύεται να αναμένουν εντός της αίθουσας του φαρμακείου και είναι υποχρεωμένοι να αναμένουν κάτω από τον ήλιο και μέσα σε μεγάλες θερμοκρασίες.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα