Αναγκαστική προσγείωση αεροπλάνου της Lufthansa στη Ρόδο

Διαβάζεται σε 1'
Αεροσκάφος της Lufthansa (φωτογραφία αρχείου)
Αεροσκάφος της Lufthansa (φωτογραφία αρχείου) ISTOCK

Αεροσκάφος της Lufthansa που εκτελούσε την πτήση Φρανκφούρτη- Ντουμπάι προχώρησε σε έκτακτη προσγείωση στο αεροδρόμιο της Ρόδου. Καλά στην υγεία τους όλοι οι επιβαίνοντες.

Αναγκαστική προσγείωση πραγματοποίησε λίγο πριν από τις έξι το απόγευμα της Καθαράς Δευτέρας (18/03) στο αεροδρόμιο της Ρόδου, αεροσκάφος της αεροπορικής εταιρείας Lufthansa που εκτελούσε την πτήση Φρανκφούρτη- Ντουμπάι.

Ο κυβερνήτης του αεροσκάφους ζήτησε αρχικά άδεια προσγείωσης στο τουρκικό αεροδρόμιο του Ντάλαμαν αλλά λίγα λεπτά αργότερα ζήτησε εκ νέου από τον πύργο ελέγχου την άδεια να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο «Διαγόρας» της Ρόδου όπως και έγινε.

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό και Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, μεγάλη ήταν η κινητοποίηση από την πλευρά της πυροσβεστικής υπηρεσίας Ρόδου και της πυροσβεστικής υπηρεσίας στο αεροδρόμιο καθώς υπήρξαν πληροφορίες ότι υπήρχαν καπνοί στο εσωτερικό του αεροσκάφους ή στο πίσω μέρος του αεροσκάφους.

Όλοι οι επιβάτες είναι καλά στην υγεία τους, δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος, αλλά για λόγους ασφαλείας τηρούνται όλα τα μέτρα που προβλέπουν διεθνείς κανονισμοί. Για τον λόγο αυτό το αεροσκάφος θα παραμείνει στο αεροδρόμιο Ρόδου μέχρι να γίνει ενδελεχής έλεγχος από τους μηχανικούς, οι οποίοι και θα αποφασίσουν αν θα συνεχιστεί η πτήση του.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα