Ανώγεια: Διπλό φονικό για μια θέση πάρκινγκ – Σήμερα η κηδεία του Λευτέρη Καλομοίρη

Ανώγεια: Διπλό φονικό για μια θέση πάρκινγκ – Σήμερα η κηδεία του Λευτέρη Καλομοίρη
Αστυνομικές δυνάμεις στα Ανώγεια. Eurokinissi

Ενα παρκάρισμα φαίνεται πως ήταν τελικά η αφορμή για τη λογομαχία με την αιματηρή εξέλιξη στα Ανώγεια. Στον εισαγγελέα ο γιος του Λευτέρη Καλομοίρη την ώρα που θα τελείται η κηδεία του μαντιναδολόγου.

Κάτω από αυστηρά μέτρα ασφαλείας αναμένεται να οδηγηθεί στο Δικαστικό Μέγαρο Ρεθύμνου ο γιος του 63χρονου Λευτέρη Καλομοίρη που κατηγορείται ότι πυροβόλησε και σκότωσε τον 30χρονο κτηνοτρόφο, ο οποίος λίγα λεπτά νωρίτερα είχε σκοτώσει τον πατέρα του.

Όλη σχεδόν η αστυνομική δύναμη της περιοχής βρίσκεται επί ποδός καθώς την ίδια ώρα θα τελεστεί η κηδεία του μαντιναδολόγου Λευτέρη Καλομοίρη στα Ανώγεια.

Τα αίτια του διπλού φονικού

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες του cretapost.gr, φαίνεται πως ο λόγος του καυγά ανάμεσα στον γιο του 63χρονου και του Γιώργου Ξυλούρη δεν ήταν οι κτηματικές διαφορές – που είχαν λυθεί προ πολλού – αλλά ένα… παρκάρισμα.

Οι δύο άνδρες λογομάχησαν ενώ πληροφορίες κάνουν λόγο ότι πιάστηκαν στα χέρια.

Στη συνέχεια ο Γιώργος Ξυλούρης φαίνεται ότι πήγε στο σπίτι του, πήρε το όπλο του και πήγε να βρει τον γιο του 63χρονου.

Ο 63χρονος Λευτέρης Καλομοίρης ήταν ο πρώτος που βρέθηκε στο διάβα του και μάλιστα, σύμφωνα με μαρτυρίες, φαίνεται να είπε: «Σταματήστε! Μη σκοτωθείτε μπρε».

Προσπάθησε να τον σταματήσει και σύμφωνα με την ιαστροδικαστική έκθεση ο 63χρονος φέρει χτυπήματα στο πρόσωπο κάτι που δείχνει ότι ο Ξυλούρης πριν τον πυροβολήσει τον χτύπησε προκειμένου να καταφέρει να μπει στο σπίτι του.

Ο γιος του 63χρονου ήταν εκείνη την ώρα στο μπάνιο, όπως είπε ο ίδιος στις αρχές. Ακούγοντας τις φωνές της μητέρας του και τον πυροβολισμό πήρε το δικό του όπλο και πυροβόλησε 7 φορές τον Γιώργο Ξυλούρη.

Μάλιστα μία σφαίρα βρήκε ευτυχώς στο πόδι έναν άλλο κάτοικο των Ανωγείων τραυματίζοντας τον στο πόδι.

Μετά το συμβάν ο γιος του Λευτέρη Καλομοίρη τράπηκε σε φυγή και παραδόθηκε παρουσία των δικηγόρων του λίγες ώρες αργότερα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα