Απαγωγή Κυπαρίσση: Εντοπίστηκε στο Χαλάνδρι κρησφύγετο των δραστών

Απαγωγή Κυπαρίσση: Εντοπίστηκε στο Χαλάνδρι κρησφύγετο των δραστών
Γιώργος Κυπαρίσσης INTIME

Το δεύτερο κρησφύγετο των απαγωγέων του Γιώργου Κυπαρίσση εντόπισαν οι αστυνομικοί στο Χαλάνδρι. Στην ίδια περιοχή συνελήφθη χθες 45χρονος ύποπτος.

Το κρησφύγετο των απαγωγέων, οι οποίοι κρατούσαν όμηρο τον επιχειρηματία Γιώργο Κυπαρίσση, εντόπισαν οι αστυνομικές αρχές.

Πρόκειται για το δεύτερο σπίτι όπου κρατείτο ο 41χρονος κατά τη διάρκεια των 60 ημερών της απαγωγής του και βρίσκεται στο Χαλάνδρι. Σύμφωνα με πληροφορίες, το σπίτι είχε ενοικιαστεί στο όνομα άνδρα από το Καζακστάν, γεννηθείς το 1977.

Οι αστυνομικές αρχές πραγματοποιούν εκτενείς έρευνες στον χώρο, ώστε να συλλέξουν στοιχεία, όπως δακτυλικά αποτυπώματα και γενετικό υλικό.

Στόχος τους είναι από τα ευρήματα και τα πειστήρια να μπορέσουν να ταυτοποιήσουν τα υπόλοιπα 2-3 άτομα που φέρονται να συμμετείχαν στην απαγωγή και να διαφεύγουν της σύλληψης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού – Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων από αστυνομικές πηγές, στο διαμέρισμα δεν βρέθηκαν χρήματα ή οπλισμός. Εντοπίστηκαν, όμως, κάποια αντικείμενα που εξετάζονται σχετικά με την απαγωγή του επιχειρηματία.

Η εύρεση του κρησφύγετου ήρθε λίγες ώρες μετά την επεισοδιακή σύλληψη ενός 45χρονου υπόπτου στην ίδια περιοχή, ο οποίος φέρεται να εμπλέκεται στην απαγωγή του Γιώργου Κυπαρίσση από το Ντράφι τα ξημερώματα της 29ης Δεκεμβρίου 2021.

Υπενθυμίζεται πως χθες Δευτέρα (21/03), αστυνομικοί εντόπισαν μέσα σε ένα κλεμμένο ΙΧ τον 45χρονο, ο οποίος μόλις τους αντιλήφθηκε, κινήθηκε με αυτό προς το σημείο που βρισκόντουσαν και προσπάθησε να τους παρασύρει. Τότε εκείνοι πυροβόλησαν, με στόχο τα λάστιχα και την μηχανή του αυτοκινήτου, ενώ από τις σφαίρες τραυματίστηκε στο πόδι ο ύποπτος.

Αφού κατάφεραν να ακινητοποιήσουν το όχημα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 45χρονο, ο οποίος προσπάθησε να διαφύγει πεζός. Του προσέφεραν τις πρώτες βοήθειας και έπειτα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο “Ερυθρός Σταυρός”, όπου νοσηλεύτηκε φρουρούμενος.

Σημειώνεται πως την περασμένη Παρασκευή (18/03) δόθηκαν στη δημοσιότητα από την αστυνομία τα στοιχεία και οι φωτογραφίες των τριών δραστών που κατηγορούνται για την απαγωγή του επιχειρηματία. Οι δύο άνδρες παραδέχτηκαν την συμμετοχή τους ενώ η γυναίκα αρνήθηκε ότι είχε οποιαδήποτε γνώση για την απαγωγή.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα