“Απελευθέρωση” 5.000 τ.μ. αιγιαλού και παραλίας σε Πάρο και Αντίπαρο μετά από ελέγχους

“Απελευθέρωση” 5.000 τ.μ. αιγιαλού και παραλίας σε Πάρο και Αντίπαρο μετά από ελέγχους
Λιμάνι της Πάρου. Eurokinissi

5.000 τ.μ. αιγιαλού και παραλίας απελευθερώνονται – Στο αυτόφωρο 18 επιχειρηματίες αναφέρει το Υπ. Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών.

Μπαράζ ελέγχων πραγματοποιήθηκε από τις αρμόδιες αρχές στις παραλίες της Πάρου και της Αντιπάρου το διάστημα 18-20 Αυγούστου. Διαπιστώθηκε ότι 5.000 τ.μ. αιγιαλού και παραλίας είχαν καταληφθεί παράνομα από τουριστικές επιχειρήσεις και ιδιώτες, ενώ οδηγήθηκε στο αυτόφωρο 14 επιχειρηματίες της Πάρου και 4 της Αντιπάρου.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το Υπουργείο Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι σε 18 επιχειρήσεις, από τις οποίες οι 13 είχαν καταλάβει παράνομα αιγιαλό και παραλία. Ενδεικτικά, οι έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν στις παραλίες Κριός, Αμπελάς, Αγ. Ανάργυροι, Κολυμπήθρες, Μικρή και Μεγάλη Σάντα Μαρία, Χρυσή Ακτή και Άι Γιάννης Δέτης (Μοναστήρι).

Με την ολοκλήρωση των παραπάνω ελέγχων απελευθερώνονται” 5.000 τ.μ. αιγιαλού και παραλίας, ενώ έχουν αρχίσει οι σχετικές διαδικασίες για την απομάκρυνση κατασκευών και αντικειμένων, όπως και η λήψη των προβλεπόμενων διοικητικών μέτρων.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα