Αθηνών – Κορίνθου: Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων

Διαβάζεται σε 1'
Κατεδάφιση γέφυρας στην Εθνική Οδό Αθηνών - Κορίνθου
Κατεδάφιση γέφυρας στην Εθνική Οδό Αθηνών - Κορίνθου EUROKINISSI

Στην κυκλοφορία δόθηκε η Εθνική Οδός Αθηνών – Κορίνθου, αφού ολοκληρώθηκαν οι εργασίες μετά την ανατροπή βυτιοφόρου στο ρεύμα προς Κόρινθο.

Κανονικά διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων στη Εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου στο ρεύμα προς Κόρινθο καθώς ολοκληρώθηκαν τα ξημερώματα οι εργασίες που ήταν σε εξέλιξη στο ύψος της γέφυρας του Ισθμού μετά από το ατύχημα με το βυτιοφόρο που σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής.

Υπενθυμίζεται ότι συνελήφθη ο οδηγός του βυτιοφόρου, καθώς μετά την ανατροπή του οχήματος προκλήθηκε φωτιά και ζημιές στο οδικό δίκτυο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και αφέθηκε ελεύθερος. Προηγουμένως, ο ίδιος απεγκλωβίστηκε σώος, αν και έφερε κάποια χτυπήματα από την ανατροπή. Στη συνέχεια, διακομίστηκε στο νοσοκομείο Κορίνθου.

Από την τροχαία που διενεργεί την προανάκριση έχει οριστεί και ειδικός πραγματογνώμονας.

Σημειώνεται πως, οι ζημιές που προκλήθηκαν από το ιδιαίτερα υψηλό θερμικό φορτίο ήταν μεγάλες, ιδιαίτερα στη γέφυρα, η οποία αποφασίστηκε να κατεδαφιστεί.

Η εν λόγω απόφαση προέκυψε ύστερα από επίσκεψη του υφυπουργού Υποδομών στο σημείο, Νίκου Ταχιάου, μαζί με μηχανικούς του υπουργείου, οι οποίοι και διενήργησαν έλεγχο στατικότητας στη γέφυρα, με κλιμάκια Πυροσβεστικής και Αστυνομίας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα