Φωτιά από ανατροπή βυτιοφόρου στην γέφυρα του Ισθμού – Ουρές στο σημείο και μήνυμα του 112

Διαβάζεται σε 2'
Φωτιά από ανατροπή βυτιοφόρου στην γέφυρα του Ισθμού – Ουρές στο σημείο και μήνυμα του 112
PRINTSCREEN/YOUTUBE

Φωτιά προκλήθηκε μετά από ανατροπή βυτιοφόρου στην Αθηνών-Κορίνθου, στη γέφυρα του Ισθμού. Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, μήνυμα του 112

Ανατροπή βυτιοφόρου σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής (07/06) στην Αθηνών-Κορίνθου, στο 75,5ο χλμ, στο ύψος της γέφυρας του Ισθμού.

Το βυτιοφόρο εξετράπη της πορείας του και ντελαπάρισε, ενώ στη συνέχεια ξέσπασε και φωτιά.

Ο οδηγός τραυματίστηκε από την ανατροπή και δεν φέρει εγκαύματα.

Άμεση ήταν η κινητοποίηση των δυνάμεων της Πυροσβεστικής, με 28 Πυροσβέστες και 9 οχήματα, καθώς η φωτιά επεκτάθηκε και σε ξερά χόρτα τριγύρω, ενώ υπάρχουν αναφορές για εκρήξεις, με την επέμβαση να είναι άμεση και να καταφέρνει να σβήσει τη φωτιά.

Το ατύχημα προκάλεσε το κλείσιμο της Εθνικής Οδού και στα δύο ρεύματα, με αποτέλεσμα μέχρι και τα μεσάνυχτα να παρατηρούνται μεγάλα προβλήματα στην κίνηση των οχημάτων και την πολιτική προστασία να προχωρά στην αποστολή μηνύματος από το 112, με το οποίο καλεί τους πολίτες να ακολουθούν τις οδηγίες των αρχών.

.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Τροχαίας λίγο πριν τα μεσάνυχτα, έχει γίνει άρση των εκτροπών στο ρεύμα προς Κόρινθο στα διόδια της Ελευσίνας, στα διόδια του Καλαμακίου και στους Αγίους Θεοδώρους, ενώ τα οχήματα θα εξέρχονται στον κόμβο Λουτρακίου και θα εισέρχονται στον κόμβο Επιδαύρου.

patrisnews.com

 

Νωρίτερα, πυκνοί καπνοί σκέπασαν την περιοχή, με τις εικόνες που έρχονται από το σημείο να είναι σοκαριστικές.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα