ΑΒ Βασιλόπουλος: Στήριξη στου πληγέντες από τις πλημμύρες με μείωση τιμών 20%

ΑΒ Βασιλόπουλος: Στήριξη στου πληγέντες από τις πλημμύρες με μείωση τιμών 20%
ΑΒ Βασιλόπουλος InTime

Η ΑΒ Βασιλόπουλος μειώνει τις τιμές σε όλα τα προϊόντα της για αγορές που θα πραγματοποιηθούν μέχρι και το ερχόμενο Σάββατο στα καταστήματα του Βόλου, της Λάρισας, της Καρδίτσας και των Τρικάλων.

Η ΑΒ Βασιλόπουλος μειώνει τις τιμές σε όλα τα προϊόντα της, από σήμερα Δευτέρα 11 έως και το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου, για αγορές που θα πραγματοποιηθούν στα καταστήματα του Βόλου, της Λάρισας, της Καρδίτσας και των Τρικάλων.

«Η ΑΒ Βασιλόπουλος ανταποκρινόμενη στις ανάγκες που έχουν προκύψει στις πληγείσες από τις πλημμύρες περιοχές, προχωράει σε μείωση τιμών ύψους 20% σε όλα τα προϊόντα της, από σήμερα Δευτέρα 11 έως και το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου, για αγορές που θα πραγματοποιηθούν στα καταστήματα του Βόλου, της Λάρισας, της Καρδίτσας και των Τρικάλων. Μια κίνηση με αίσθημα ευθύνης και αλληλεγγύης απέναντι στον συνάνθρωπο, για την έμπρακτη στήριξη των πληγέντων από τις πλημμύρες στη Θεσσαλία» αναφέρει σχετική ανακοίνωση που σημειώνει:

“Η ΑΒ Βασιλόπουλος από την πρώτη στιγμή στάθηκε δίπλα στις πληγείσες περιοχές και σε συνεργασία με την Πολιτική Προστασία προσέφερε νερά και τρόφιμα, ενώ παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις και είναι έτοιμη να παρέχει περαιτέρω στήριξη”.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα