Αχτίδα ελπίδας για την 29χρονη μητέρα που αγνοείται

Αχτίδα ελπίδας για την 29χρονη μητέρα που αγνοείται

Ελπίδα για τον εντοπισμό της 29χρονης Δήμητρας προκαλούν στοιχεία που έφερε στο φως η εκπομπή "Φως στο τούνελ"

Χαραμάδα ελπίδας για τον εντοπισμό της νεαρής μητέρας δύο ανήλικων παιδιών που χάθηκε μέσα στην καραντίνα, άνοιξε χθες, στην εκπομπή “Φως το τούνελ” με την Αγγελική Νικολούλη.

Η Δήμητρα Ζιβανού 29 χρόνων, θεάθηκε στην πλατεία Αττικής, κοντά στο μετρό, από μία φίλη της που έπαιζε μουσική στην περιοχή. Η κοπέλα δεν γνώριζε ότι η Δήμητρα είναι αγνοούμενη και μόλις είδε την μητέρα της να την αναζητά, επικοινώνησε με το “Τούνελ”.

“Την είδα πριν τέσσερις μέρες. Μιλήσαμε, ήταν καλά στην υγεία της, αλλά της είχαν κλέψει τα προσωπικά της αντικείμενα. Επειδή την είδα να κρυώνει, της έδωσα το μπουφάν που φορούσα”, ανέφερε.

Στην εκπομπή έφτασαν κι άλλες πληροφορίες από άτομα που γνωρίζουν τη Δήμητρα και την βλέπουν να κινείται στο κέντρο της Αθήνας σαν άστεγη.

Η νεαρή μητέρα που αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας, χάθηκε την περίοδο της πρώτης καραντίνας.

Η μητέρα της, μίλησε σε δημοσιογράφο του “Τούνελ”, για τις ώρες αγωνίας που περνούν η ίδια και οι εγγονές της, από τότε που χάθηκε.

“Είναι πολύ κοινωνικό άτομο. Αποκλείω το ενδεχόμενο να έφυγε μόνη της. Κάτι άλλο έχει συμβεί, που δεν μπορώ να σκεφτώ. Έχει δύο ανήλικες, πανέμορφες κόρες. Αγνοείται από τα τέλη Μαρτίου, την περίοδο του πρώτου lockdown. Δεν υπάρχει καμία εξήγηση. Δεν ξέρω τι συνέβη”, ανέφερε εμφανώς συγκινημένη η κυρία Κωνσταντίνα.

Σε όλη τη διάρκεια της εκπομπής περίμενε ένα τηλεφώνημα από τη Δήμητρα, για να βεβαιωθεί ότι είναι καλά. Της απηύθυνε έκκληση να επικοινωνήσει μαζί της και με τα παιδιά της που την αναζητούν.

“Έχασα το ένα παιδί και σύζυγο… Όχι και το άλλο…”

“Τα παιδιά ρωτούν και ζητούν να μάθουν για τη μητέρα τους. Δεν έχω κανέναν άλλο στη ζωή, μόνο εκείνη. Έχω ήδη χάσει μία κόρη και τον σύζυγό μου, δε θέλω να χάσω και το άλλο μου παιδί”, είπε με δάκρυα στα μάτια η μητέρα της αγνοούμενης.

Η Δήμητρα έχει ύψος 1.65, καστανοπράσινα μάτια και είναι πολύ αδύνατη.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα