Δίκη ηθοποιού-ταξιτζή: Άγριος καυγάς μπροστά στα σεξουαλικά βοηθήματα

Δίκη ηθοποιού-ταξιτζή: Άγριος καυγάς μπροστά στα σεξουαλικά βοηθήματα
Ο ηθοποιός Γ. Καρκάς που κατηγορείται για τον βιασμό οδηγού ταξί

Η αναφορά της ψυχολόγου σε χρήση ναρκωτικών ουσιών και σε "σαδομαζοχιστικές συμπεριφορές" οδήγησε σε ένταση ανάμεσα σε ταξιτζή και ηθοποιό εντός του δικαστηρίου.

Άναψαν τα αίματα και πάλι στη δίκη του ηθοποιού Γ. Καρκά, που κατηγορείται για το βιασμό οδηγού ταξί, με τους δύο πρωταγωνιστές να έρχονται σε ευθεία αντιπαράθεση μπροστά στα… σεξουαλικά βοηθήματα που χρησιμοποιήθηκαν το μοιραίο βράδυ το Νοέμβριο του 2018.

Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο αποφάσισε ότι τα βοηθήματα, στοιχεία της δικογραφίας, θα έπρεπε να επιδειχθούν στην ψυχολόγο Χ. Αντωνοπούλου, η οποία είχε εξετάσει τον οδηγό ταξί.

«Ο οδηγός ταξί  είχε μετατραυματικό σοκ και τα συναισθήματα του διαφοροποιούνται όταν η μνήμη φέρνει ξανά το περιστατικό» υποστήριξε η μάρτυρας, προσθέτοντας ότι επί της ουσίας πρόκειται για τρία διαδοχικά σοκ.

Όπως εξήγησε, «είχε στο ταξί έναν άνδρα χωρίς τις αισθήσεις του, έναν άνθρωπο για τον οποίο δε γνωρίζει εάν είναι ζωντανός ή έχει πάθει κάτι και μετά μαθαίνει ότι υπήρχαν κάποιες ουσίες που μπορεί να έχει πιει και αυτός με τον καφέ του, και έχουμε τον εγκέφαλο να διεγείρεται για δεύτερη φορά. Βρίσκεται σε μια κατάσταση που δεν είναι ελεγχόμενη και στην πορεία το τρίτο σοκ έρχεται όταν μαθαίνει ότι έχει βιαστεί σύμφωνα με την ιατροδικαστική απόφαση».

Ωστόσο, η αναφορά της ψυχολόγου στον κατηγορούμενο και σε «σαδομαζοχιστικές συμπεριφορές» προκάλεσε την αντίδραση της υπεράσπισης, αλλά και μεταξύ του ηθοποιού και του οδηγού ταξί.

Μάρτυρας: Το θλων όργανο που είναι το αντικείμενο με το οποίο έγινε ο βιασμός δείχνει ότι είχε στόχο την ταπείνωση, τον έλεγχο και την πειθαρχία του υποκείμενου του πόθου.

Υπεράσπιση: Δεν τον έχετε εξετάσει καν, πως λέτε τέτοια πράγματα, που βασίζετε τα συμπεράσματα αυτά;

Μάρτυρας: Έχω γνώση της δικογραφίας.

Η αναφορά της ψυχολόγου σε χρήση ναρκωτικών ουσιών από τον ηθοποιό οδήγησε σε ακόμη μία ένταση.

Κατηγορούμενος: Ποιες ουσίες;

Ταξιτζής: Αυτές που πίνεις..

Κατηγορούμενος: Κι εσύ πουλάς!

Ταξιτζής: Μη σου γ…σω, που θα μου πεις ότι πουλάω μ….στήρι!

Ακροατήριο: Κάτσε κάτω τραμπούκε!

Κατά την ακροαματική διαδικασίας, κατέθεσαν επίσης η αρραβωνιαστικιά του οδηγού αλλά και ο πατέρας του κατηγορούμενου. Η σύντροφος του ταξιτζή αναφέρθηκε στην κατάθεσή της σε όσα έλαβαν χώρα μετά την έξοδό του από το γραφείο του ιατροδικαστή, όπου έμαθε ότι «τον έχουν πειράξει από πίσω με θλων όργανο».

«Εκεί που κάθομαι και τον εξετάζουν, ακούω ουρλιαχτά, βγήκε ωρυόμενος ‘τι κάνανε σε μένα’, έκλαιγε ήταν σε άθλια κατάσταση» ανέφερε η μάρτυρας, προσθέτοντας ότι ο ταξιτζής «δεν μπορούσε να διανοηθεί ότι θα του είχε κάνει τέτοιο πράγμα, φοβόταν μόνο μην τον κλέψουν. Όταν μπήκε στον ιατροδικαστή βγήκε άλλος άνθρωπος, δεν μπορούσε να μιλήσει! Του είχαν πεταχτεί οι φλέβες».

Αν και χαρακτήρισε αφελή το σύντροφό της, καθώς δέχθηκε να κέρασμα από έναν άγνωστό του, δήλωσε ότι τον πιστεύει σε όσα της έχει εξιστορήσει. «Τρία χρόνια είμαστε μαζί, δεν έχω καμία αμφιβολία για την ειλικρίνεια του, δεν θα επιχειρούσα να ξεκινήσω οικογένεια με έναν άνθρωπο για τον οποίο θα είχα αμφιβολίες» εξήγησε.

Από την πλευρά του, ο πατέρας του Γ. Καρκά υποστήριξε στον δικαστήριο ότι είναι αδύνατον ο ηθοποιός να έχει διαπράξει κάποιο έγκλημα.

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο οδηγός ταξί προχώρησε στις επίμαχες καταγγελίας, διότι «αισθανόταν ότι θα μπλέξει επειδή μετέφερε στο νοσοκομείο έναν νεκρό, έναν λιπόθυμο. Στα μέσα μαζικής ενημέρωσης και συγκεκριμένα σε πρωινή εκπομπή διαβάστηκε ότι είχε εμπλοκή με ναρκωτικά και εγκληματική οργάνωση».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα