Δίκη ηθοποιού – ταξιτζή: “Είμαι στρέιτ, καθαρό αρσενικό” – Η κατάθεση του 25χρονου οδηγού

Δίκη ηθοποιού – ταξιτζή: “Είμαι στρέιτ, καθαρό αρσενικό” – Η κατάθεση του 25χρονου οδηγού

Με εντάσεις ξεκίνησε η δίκη του ηθοποιού, ο οποίος κατηγορείται για το βιασμό οδηγού ταξί. Ο τελευταίος κατέθεσε ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου τη δική του εκδοχή για τα όσα έλαβαν χώρα το βράδυ της 13ης Νοεμβρίου του 2018.

Με την ατμόσφαιρα να είναι ιδιαίτερα ηλεκτρισμένη και τη δικαστική αίθουσα χωρισμένη σε δύο στρατόπεδα, ξεκίνησε η δίκη του ηθοποιού, ο οποίος φέρεται να ασέλγησε σε βάρος ενός οδηγού ταξί πριν ένα χρόνο. Οργή, θλίψη αλλά και εκνευρισμός ήταν μερικά από τα συναισθήματα που εκδηλώθηκαν και από τις δύο πλευρές. Η ένταση κορυφώθηκε κατά την κατάθεση του 25χρονου ταξιτζή, που παρίσταται ως πολιτική αγωγή, όταν υποστήριξε: «Είμαι στρέιτ, καθαρό αρσενικό και δεν δέχομαι από κανέναν να μου πει το αντίθετο».

Ο ηθοποιός από την αρχή της διαδικασίας κάθισε στο εδώλιο, κρατώντας σημειώσεις για τα όσα υποστήριξε ο οδηγός, ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που έδειξε να δυσανασχετεί έντονα ακόμα και να γελά ειρωνικά με όσα άκουγε. «Από την πρώτη στιγμή αρνήθηκα την πράξη του βιασμού, ήδη από την αστυνομία. Δέχομαι την κατοχή ναρκωτικών ουσιών για ιδία χρήση» ανέφερε στο δικαστήριο, όταν ρωτήθηκε τι δηλώνει επί των κατηγοριών. Στο πλευρό του βρέθηκαν μεταξύ άλλων, ο ηθοποιός Σπ. Μπιμπίλας, που έχει προταθεί να καταθέσει ως μάρτυρας υπεράσπισης, αλλά και ο Γρ. Βαλιανάτος.

Ο 25χρονος πρώην οδηγός ταξί, κατά την κατάθεσή του, επιχείρησε να περιγράψει αναλυτικά την δική του πλευρά για τα όσα έλαβαν χώρα το μοιραίο βράδυ. Αναφέρθηκε στον τρόπο που παρέλαβε τον ηθοποιό, στο ότι από την αρχή του έκανε ερωτήσεις ερωτικής φύσεως, τις οποίες ο ίδιος επιχείρησε να σταματήσει, ωστόσο συνέχισε να ακολουθεί τις οδηγίες του κατηγορούμενου για τη διαδρομή που θα ακολουθούσαν. Έτσι σταμάτησαν για φαγητό σε ένα ταχυφαγείο, όπου φέρονται να έμειναν για περίπου μία ώρα. «Ήταν μία καλή ευκαιρία να σταματήσω να ουρήσω και να κάτσω να φάω, γιατί μετά είχα κανονίσει δουλειές. Βγήκα από την τουαλέτα και μου πρότεινε να με κεράσει κάτι, αφού θα έτρωγε ο ίδιος. Σκέφτηκα ότι καλή τη καρδία με κερνάει και εγώ δεν θα χρεώσω την αναμονή. Μου έχει ξανασυμβεί τέτοια περίπτωση» είπε, εξηγώντας γιατί σε όλη αυτή τη διαδρομή το ταξίμετρο δεν «έγραφε».

Παράλληλα, αναφέρθηκε στην πολύ λεπτή στάση του έξω από κατάστημα sex shop, όπου ο ηθοποιός, σύμφωνα με τη μαρτυρία, προχώρησε σε αγορά, ενώ επέμεινε στην καταγγελία του ότι ο κατηγορούμενος έριξε κάποιο ναρκωτικό στον καφέ που είχε μέσα στο ταξί. Όπως κατέθεσε, ενώ βρίσκονταν σε απομονωμένο σημείο, ο ίδιος δεν ένιωσε καλά και ξάπλωσε ρίχνοντας πίσω το κάθισμα του οδηγού.

“Όταν ξύπνησα, ήταν ξάπλα στο δεξί μου στήθος”

«Νόμιζα ότι ήμουν κουρασμένος. Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα είχε ρίξει “χυμούς της ζούγκλας” και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο» υποστήριξε και πρόσθεσε: «Ξυπνώντας είχα την αίσθηση ότι έπρεπε να κάνω την ανάγκη μου. Ο κατηγορούμενος είναι ξάπλα στο δεξί μου στήθος, αισθησιακά μου τσίμπαγε τη ρώγα και είχα ξεκούμπωτο πουκάμισο και παντελόνι. Φάνηκε να το ευχαριστιέται. Του είπα ως εδώ φτάνει. Θέλω να πάω σπίτι μου. Πες μου πού θέλεις να σε πάω….» ήταν η περιγραφή που προκάλεσε την έντονη αντίδραση της μητέρας του μάρτυρα. Η γυναίκα ξέσπασε σε κλάματα, συμπαρασύροντας τον γιο της, ο οποίος έτρεξε να την αγκαλιάσει, με αποτέλεσμα την ολιγόλεπτη διακοπή.

Μητέρα: Αγόρι μου, ψυχή μου. Γελάει, πώς δεν σε έστειλε στο θάνατο…. Γελάνε θεέ μου… θα το ‘χα στο χώμα το παιδάκι μου. Κοροϊδεύουν κιόλας. Να μην το ζήσει άλλη μάνα αυτό…

Ακροατήριο: Ωραία η παράσταση…

Οδηγός: Ποιος το είπε αυτό ρε! Θα μου μείνει στα χέρια….

Ο οδηγός ταξί συνεχίζοντας την κατάθεσή του, επέμεινε ότι όσα ισχυρίζεται ο ηθοποιός είναι ψευδή, λέγοντας ότι ακόμα και ο ίδιος άργησε να καταλάβει τι πραγματικά είχε συμβεί, καθώς βρισκόταν υπό την επήρεια ουσιών. «Αλλιώς θα του έσπαγα τα μούτρα. Είμαι στρέιτ, καθαρό αρσενικό και δεν δέχομαι από κανέναν να μου πει το αντίθετο», ανέφερε, λέγοντας ότι ο κατηγορούμενος λιποθύμησε, ενώ έπινε κάτι από ένα μπουκαλάκι, και έτσι κατέληξαν στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο.

Επεσήμανε δε, ότι την επόμενη ημέρα, πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα προκειμένου να καταθέσει μήνυση, τον παρέπεμψαν σε ιατροδικαστή, ο οποίος -όπως ανέφερε- τού ανακοίνωσε ότι «με είχαν παραβιάσει». «Νόμιζα ότι θα έπεφτα θύμα ληστείας. Σκόπευα να τον καταγγείλω για απόπειρα ληστείας, αυτό νόμιζα ότι συνέβη μέχρι που πήγα στον ιατροδικαστή. Μετά ήθελα να με κλειδώσουν σε ένα κελί με εκείνον και να τον φάω ζωντανό».

Στο βήμα του μάρτυρα βρέθηκε και ο φύλακας του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου, ο οποίος κατέθεσε ότι αστυνομικός πέταξε μπουκαλάκι που είχε στην κατοχή του ο ηθοποιός, προκαλώντας νέα ένταση στην αίθουσα, με την υπεράσπιση να επαναφέρει το ζήτημα της πλημμελής προδικασίας. Όπως εκτίμησε ο μάρτυρας, ο οδηγός ήταν σε υπερένταση, υπό την επήρεια ουσιών, ενώ ο κατηγορούμενος ήταν αναίσθητος στο κάθισμα του συνοδηγού. «Όταν ήρθε η αστυνομία με τα χίλια ζόρια κατάφεραν να τον βγάλουν έξω» ανέφερε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα