Δίκη Πισπιρίγκου: Αίτημα εξαίρεσης της προέδρου, από τον Κούγια

Διαβάζεται σε 1'
Η Ρούλα Πισπιρίγκου
Η Ρούλα Πισπιρίγκου @Σωτήρης Δημητρόπουλος Eurokinissi

Δεν απολογείται ακόμα για τον θάνατο της Τζωρτζίνας η Ρούλα Πισπιρίγκου, καθώς ο δικηγόρος της, Αλέξης Κούγιας καταθέτει αίτημα εξαίρεσης της προέδρου

Αίτημα εξαίρεσης της προέδρου πρόκειται να υποβάλει στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο όπου εκδικάζεται η υπόθεση ανθρωποκτονίας της Τζωρτζίνας, ο Αλ. Κούγιας.

Ο υπερασπιστής της Ρούλας Πισπιρίγκου με την έναρξη της διαδικασίας ζήτησε να μην ξεκινήσει η απολογία της κατηγορούμενης. «Θα υποβάλω αίτηση εξαίρεσης στο δικαστήριο σας. Θέλω χρόνο να το συντάξω γιατί δεν είναι έτοιμο το δικόγραφο. Μια διακοπή χρειάζομαι» εξήγησε.

Η δίκη ξεκίνησε τον περασμένο Ιανουάριο και χρειάστηκαν περισσότερες από 70 συνεδριάσεις, με την εξέταση δεκάδων μαρτύρων, γιατρών νοσηλευτικού προσωπικού, ιατροδικαστών και άλλων επιστημόνων, μέχρι να φθάσει η στιγμή της απολογίας της 35χρονης μητέρας και ενώ η δεύτερη δίκη της για τους θανάτους των δύο μικρότερων παιδιών της έχει ήδη ξεκινήσει.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία στην έναρξη της δίκης για απόπειρα ανθρωποκτονίας και ανθρωποκτονία σε βάρος της Τζωρτζίνας δήλωσε αθώα, σήμερα επρόκειτο να αιτιολογήσει δημόσια τη θέση της.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα