Δίκη Πισπιρίγκου: Μήνυση από Κούγια στη δικηγόρο του Δασκαλάκη

Διαβάζεται σε 1'
Κούγιας
Αλέξης Κούγιας ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Ο Αλέξης Κούγιας μήνυσε τη δικηγόρο του Μάνου Δασκαλάκη για λογαριασμό της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Στη διακοπή της κατάθεσης του Μάνου Δασκαλάκη για τους θανάτους της Ίριδας και της Μαλένας προχώρησε το δικαστήριο, με τον Αλέξη Κουγια να υποβάλει μήνυση κατά της δικηγόρου του κ. Δασκαλάκη για συκοφαντική δυσφήμηση.

Ειδικότερα, η συνήγορος της Ρούλας Πισπιρίγκου μήνυσε την Εύα Αμπάζη για τα όσα είπε νωρίτερα περί ανάγκης προστασίας του κ. Δασκαλάκη.

«Η κατηγορουμένη μηνύει τη συνήγορο του κ. Δασκαλάκη, κ. Αμπάζη. Ακούστηκε εδώ το εξής συκοφαντικό: ότι δήθεν η κυρία κατηγορούμενη με τα προβλήματα υγείας που έχει, με 6 αστυνομικούς να τη φυλάνε, επιτέθηκε σε έναν ογκώδη άνθρωπο. Θα βγει από το παράθυρο του Κορυδαλλού να επιτεθεί στον Δασκαλάκη; Τη μηνύει για συκοφαντική δυσφήμηση» ανέφερε ο Αλέξης Κούγιας.

Παράλληλα, ο υπερασπιστής ζήτησε να εξετάσει σε επόμενη συνεδρίαση τον Μάνο Δασκαλάκη, καθώς σήμερα αγορεύει στη δίκη για τον θάνατο της Τζωρτζίνας.

Η εισαγγελέας της έδρας πρότεινε να γίνει δεκτό το αίτημα και το δικαστήριο αποφάσισε τη διακοπή της κατάθεσης Δασκαλάκη για τις 5 Απριλίου.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα