Δήμος Αθηναίων: Δωρεάν ιατρικές εξετάσεις για δημότες και υπαλλήλους   

Δήμος Αθηναίων: Δωρεάν ιατρικές εξετάσεις για δημότες και υπαλλήλους   
shutterstock

Πρόγραμμα δωρεάν ιατρικών εξετάσεων για τους δημότες της Αθήνας και τους υπαλλήλους του Δήμου. Θα μπορούν να κάνουν οποιαδήποτε συνταγογραφούμενη εργαστηριακή ή απεικονιστική εξέταση.

Ένα νέο πρόγραμμα πρόληψης, το οποίο φιλοδοξεί να παρέχει ποιοτικές υπηρεσίες υγείας στους δημότες και στους εργαζομένους του, ξεκινά ο δήμος Αθηναίων σε συνεργασία με τη Γενική Κλινική «Θεραπευτήριο Αθηνών».

Το πρόγραμμα προβλέπει για τους δημότες Αθηναίων και τους εργαζόμενους του δήμου και τους συγγενείς τους πρώτου βαθμού, 100% έκπτωση στη συμμετοχή του ΕΟΠΥΥ για τους ασφαλισμένους που θα προσκομίσουν παραπεμπτικό εργαστηριακών και απεικονιστικών εξετάσεων που διενεργούνται στην κλινική «Θεραπευτήριο Αθηνών».

Όλοι οι ασφαλισμένοι μπορούν να κάνουν οποιαδήποτε συνταγογραφούμενη εργαστηριακή ή απεικονιστική εξέταση, χωρίς δαπάνη και χωρίς περιορισμό στον αριθμό των εξετάσεων. Επιπλέον, για τους δημότες εκατό δωρεάν πακέτα προκαθορισμένων εργαστηριακών εξετάσεων από τους ιατρούς των δημοτικών ιατρείων ανά μήνα για όλους τους ανασφάλιστους μέσω voucher από τα δημοτικά ιατρεία, πενήντα δωρεάν απεικονιστικές εξετάσεις (Ακτινογραφίες, Ηλεκτροκαρδιογράφημα, Υπέρηχοι Σώματος και Triplex καρδιάς) ανά μήνα και μέσω voucher από τα Δημοτικά Ιατρεία κ.α.

Για τους εργαζόμενους του δήμου Αθηναίων και τους συγγενείς τους πρώτου βαθμού, προβλέπει ακόμη 30% έκπτωση στις τιμές του κρατικού τιμολογίου για όλες τις εργαστηριακές και απεικονιστικές εξετάσεις που διενεργούνται στην κλινική για όσους εργαζόμενους ή συγγενείς τους είναι ανασφάλιστοι, απεριόριστα και 10 ευρώ για τις ιατρικές επισκέψεις στα τακτικά εξωτερικά ιατρεία της κλινικής, χωρίς περιορισμό και επιπλέον δωρεάν συνταγογράφηση για όποιες εξετάσεις πραγματοποιηθούν στην κλινική. Οι δικαιούχοι θα μπορούν από την προσεχή Δευτέρα (3 Αυγούστου) να λαμβάνουν τα vouchers από τα κατά τόπους δημοτικά ιατρεία.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα