Δολοφονία στη Χαλκίδα: Το μήνυμα που φέρεται να έστειλε η 39χρονη στον 43χρονο

Διαβάζεται σε 5'
Βίντεο με τον 43χρονο λίγο πριν τη δολοφονία στη Χαλκίδα
Βίντεο με τον 43χρονο λίγο πριν τη δολοφονία στη Χαλκίδα Glomex

Για συνεχείς παρενοχλήσεις που ξεκίνησαν το 2021 κάνει λόγο ο δικηγόρος της οικογένειας του 43χρονου που δολοφονήθηκε από την 39χρονη στη Χαλκίδα. Τι αναφέρει.

Ολοένα και περισσότερες λεπτομέρειες για το έγκλημα που εκτυλίχθηκε το πρωί του Σαββάτου (20/01) στη Χαλκίδα, όπου μια 39χρονη γυναίκα μαχαίρωσε μέχρι θανάτου έναν 43χρονο, έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Η 39χρονη γυναίκα που μαχαίρωσε τον 43χρονο βρέθηκε ενώπιον του ανακριτή το πρωί της Κυριακής (21/01). Ζήτησε και πήρε προθεσμία και θα απολογηθεί ενώπιον του ανακριτή την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου για τη δολοφονία που έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του evima.gr, η 39χρονη σήμερα το μόνο που ζήτησε από τους αστυνομικούς είναι να δει είναι το σύζυγό της και τα παιδιά της.

Υπενθυμίζεται πως ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος, Αθανάσιος Τάρτης, ανέφερε πως η 39χρονη παρενοχλούσε για μεγάλο χρονικό διάστημα το θύμα, ενώ απέρριψε τις πληροφορίες περί ερωτικού δεσμού μεταξύ της 39χρονης και του 43χρονου, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως «το σίγουρο είναι ένα, ότι δεν υπήρχε ερωτική σχέση θύτη – θύματος».

Είχε στείλει μήνυμα στον 43χρονο “αν δεν σε έχω εγώ, δεν θα σε έχει καμία”

Ο Αθανάσιος Τάρτης είναι τόσο δικηγόρος όσο και φίλος της οικογένειας του θύματος και δήλωσε, μιλώντας την Κυριακή (21/01) στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα!», ότι οι παρενοχλήσεις ξεκίνησαν στο τέλος του 2021, αρχές του 2022, λίγο μετά τον γάμο του θύματος με την σύζυγό του:

«Τέλος του 2021, αρχές του 2022 ήρθε στο δικό μου γραφείο το σημερινό θύμα προσπαθώντας να βρει λύση στις πιέσεις και  στις απειλές που δεχόταν από την σημερινή δράστιδα. Εγώ ο ίδιος είδα στο κινητό του θύματος τα μηνύματα που του είχε στείλει, του έλεγε: “αν δεν σε έχω εγώ, δεν θα σε έχει καμία”».

Όπως αποκάλυψε ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος, η οικογένεια της 39χρονης είχε ενημερωθεί για την παρενόχληση που ασκούσε σε βάρος του 43χρονου.

«Για την παρενόχληση αυτή ήταν ενήμερη η γυναίκα του θύματος και μετά από δική μου συμβουλή ενημερώθηκε και ο κολλητός φίλος του θύματος και σύζυγος της νυν δράστιδος. Η παρενόχληση ήταν ερωτικού περιεχομένου».

Και συμπλήρωσε: «Μετά από παρέμβαση του συζύγου της και φίλου του θύματος στο παρελθόν σταμάτησε τις παρενοχλήσεις. Οι σχέσεις μεταξύ των δύο ανδρών ψυχράνθηκαν για λίγο καιρό, γύρω στο 6μηνο. Όμως μετά ομαλοποιήθηκαν οι σχέσεις τους. Οι δύο γυναίκες δεν είχαν καθόλου σχέσεις μεταξύ τους».

Από τότε μέχρι και σήμερα, δεν είχε υπάρξει καμία άλλους είδους επαφή ή παρενόχληση, είπε η γυναίκα του θύματος στον δικηγόρο κ. Τάρτη.

Ένα επιπλέον στοιχείο που ανέφερε ο δικηγόρος της οικογένειας ήταν ότι ο πατέρας της δράστιδος διαψεύδει ότι υπήρχε σχέση μεταξύ του 43χρονου με την 39χρονη.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον κ. Τάρτη, το θύμα είχε αναγκαστεί να μετακομίσει στην Χαλκίδα από το χωριό όπου διέμενε ο 43χρονος, προκειμένου να αποφύγει την 39χρονη.

Για την επίθεση που δέχθηκε ο 43χρονος περιέγραψε ο δικηγόρος: «Όλες οι μαχαιριές ήταν πισώπλατες. Η 39χρονη έφυγε το πρωί από το χωριό, πήρε 2 μαχαίρια μαζί της – μη τυχόν και δεν τις φθάσει το ένα – ήρθε στην Χαλκίδα, αφού είχε παρακολουθήσει όλες τις κινήσεις του 43χρονου και γνωρίζοντας τα ωράριά του. Κρύφθηκε πίσω από το αυτοκίνητο του θύματος. Ήταν μία πολύ σωστά οργανωμένη επίθεση που δείχνει έναν άνθρωπο με ιδιαίτερη οξυδέρκεια και πολύ καλό σχεδιασμό, πράγμα που σημαίνει ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση».

“Η 39χρονη είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση” λέει ο δικηγόρος της

Από την άλλη πλευρά, ο Θέμης Κωντσιλίδης, δικηγόρος της 39χρονης μίλησε για την κατάσταση που βρίσκεται η εντολέας του και διέψευσε ότι είχε πρόβλημα με εξαρτήσεις, λέοντας ότι οι τοξικολογικές εξετάσεις της βγήκαν καθαρές.

Ειδικά για την κατάσταση της 39χρονης σημείωσε ο δικηγόρος της: «Δεν είναι σε πολύ κατάσταση. Ψυχολογικά η κοπέλα δεν ήταν καλά. Μιλάμε για έναν άνθρωπο πολύ πιεσμένο, ο οποίος δυστυχώς δεν άντεξε».

Ως προς το προφίλ της 39χρονης ο δικηγόρος της περιέγραψε: «Ήταν συνέχεια στο σπίτι με τα παιδιά της. Δεν είχε δώσει ποτέ δικαίωμα στην κοινωνία και δεν ήταν παραβατικό στοιχείο».

Ερωτώμενος για το εάν η εντολέας του θα ομολογήσει απάντησε: «Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιο θέμα ως προς αυτό, βρέθηκε στον τόπο (του εγκλήματος) με αίματα, με τα μαχαίρια, δεν υπάρχει κάτι άλλο».

Αναφορικά με την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου ο δικηγόρος είπε πως δεν γνωρίζει εάν θα πραγματοποιηθεί και σχολίασε ότι δεν πιστεύει πως θα αποφέρει κάτι, καθώς «δεν νομίζει ότι το θύμα και η δράστις είχαν επικοινωνία το τελευταίο διάστημα».

Το χρονικό της δολοφονίας στη Χαλκίδα

Όλα εκτυλίχθηκαν το πρωί του Σαββάτου (20/01), στη μέση του δρόμου στο κέντρο της Χαλκίδας, όταν η 39χρονη γυναίκα επιτέθηκε στον 43χρονο, την στιγμή που έμπαινε στο αυτοκίνητό του και τον μαχαίρωσε απανωτές φορές με αποτέλεσμα τον θάνατό του.

Το περιστατικό έγινε έξω από το σπίτι του θύματος, την στιγμή που αποχωρούσε για την εργασία του.

Ο 43χρονος επιχείρησε να διαφύγει, η 39χρονη όμως συνέχιζε να τον μαχαιρώνει μέχρι που τον σκότωσε. Βρέθηκε νεκρός με το μαχαίρι καρφωμένο στην αριστερή του ωμοπλάτη.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έφθασε άμεσα στο σημείο. Δίπλα στο σταθμευμένο αυτοκίνητο του θύματος, έξω από την πόρτα του οδηγού βρέθηκε και δεύτερο μαχαίρι με κηλίδες αίματος.

Τα ίχνη του αίματος είναι εμφανή στο αυτοκίνητο του θύματος, όπου του επιτέθηκε, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, για πρώτη φορά η 39χρονη. Η ίδια παρέμεινε στο σημείο, έχοντας αίματα στα ρούχα της.

Η δολοφονία εκτυλίχθηκε μπροστά στα μάτια της συζύγου του 43χρονου, η οποία είδε τον φόνο από το μπαλκόνι της οικίας του ζευγαριού.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα