Δωρεά Ζωής 500.000 ευρώ από την Kaizen Gaming (Stoiximan) – Ενισχύει με κινητές ΜΕΘ το ΕΣΥ

Δωρεά Ζωής 500.000 ευρώ από την Kaizen Gaming (Stoiximan) – Ενισχύει με κινητές ΜΕΘ το ΕΣΥ

Η Kaizen Gaming κινητοποιείται για δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες, προσφέροντας 6 κινητές μονάδες ΜΕΘ στο ΕΣΥ. "Για μια ιδιαίτερα σημαντική πρωτοβουλία" κάνει λόγο ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας.

Αντιλαμβανόμενη την ανάγκη για άμεσες λύσεις οι οποίες μπορούν να εισφέρουν στο Εθνικό Σύστημα Υγείας σε αυτή την κρίσιμη φάση της πανδημίας, η Kaizen Gaming προχωρά σε μια δωρεά υψηλής κοινωνικής αξίας. Η εταιρεία κινητοποιείται άμεσα για δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες, εισάγοντας μια σημαντική καινοτομία για την αντιμετώπιση του δεύτερου κύματος Covid-19, εξασφαλίζοντας 6 κινητές Μονάδες Εντατικής Θεραπείας. Οι μονάδες αυτές μπορούν να δώσουν σημαντική ανάσα στις ιδιαίτερα πιεσμένες δομές των νοσηλευτικών ιδρυμάτων της χώρας αυξάνοντας τη δυναμικότητα παροχής ιατρικών υπηρεσιών για την ειδική διαχείριση βαρέων περιστατικών λόγω covid.

Μπροστά λοιπόν στο δεύτερο κύμα της επιδημίας κορονοϊού στην Ελλάδα, η Kaizen Gaming (γνωστή για τα brands της Stoiximan και Betano), με μια πράξη ισχυρής προσφοράς προς την κοινωνία, αποδεικνύει και πάλι τη σταθερή στήριξη της στο Εθνικό Σύστημα Υγείας και εισφέρει πρωτοποριακό ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό ύψους 500.000 ευρώ. Αυτή τη φορά μάλιστα, η εταιρεία λειτουργεί και ως φορέας για την υιοθέτηση από τις υγειονομικές αρχές, μιας καινοτόμου τεχνολογίας η οποία αποτελεί ισχυρή συνθήκη για την κάλυψη των αυξημένων αναγκών σε κλίνες Εντατικής Θεραπείας.

Η δωρεά αυτή είναι συνυφασμένη με την συνολική δραστηριότητα της Kaizen Gaming, η οποία προάγει την προσφορά στο κοινωνικό σύνολο σε συνδυασμό με την ψυχαγωγία. Απόδειξη αυτού αποτελεί το γεγονός ότι με την έναρξη της υγειονομικής κρίσης τον περασμένο Μάρτιο, η Kaizen Gaming ήταν από τις πρώτες εταιρείες που κινητοποιήθηκαν για τη στήριξη των αναγκών του Εθνικού Συστήματος Υγείας. Κινητοποιώντας με ταχύτητα τους μηχανισμούς της, κατάφερε να εξασφαλίσει 250.000 προστατευτικές χειρουργικές μάσκες, σε μια περίοδο που η παγκόσμια ζήτησή είχε ξεπεράσει κάθε δυνατότητα προσφοράς και η επίτευξη συμφωνίας για προμήθειά τους ήταν εξαιρετικά δύσκολη.

Σήμερα, σε μία περίοδο όπου το δεύτερο κύμα της επιδημίας κορονοϊού φαίνεται να απειλεί δραματικά τη χώρα και την ανθρώπινη ζωή, η εταιρεία στέκεται ακόμη πιο δυναμικά δίπλα στην Ελληνική Κοινωνία. Διαθέτοντας ισχυρά αντανακλαστικά, ενισχύει την προσπάθεια που καταβάλει το Υπουργείο Υγείας για ενδυνάμωση της Δημόσιας Υγείας απέναντι σε αυτή την απειλή, ακολουθώντας με συνέπεια την ανθρωποκεντρική της ευαισθησία και λειτουργικότητα.

Ειδικότερα, διερευνώντας τις καινοτόμες πρακτικές που ακολουθούν σύγχρονα κράτη για την ενδυνάμωση των συστημάτων υγείας, η Kaizen Gaming αποφάσισε να προχωρήσει σε μία δωρεά αξίας 500.000 ευρώ για την αγορά 6 κινητών Μονάδων Εντατικής Θεραπείας που θα εισφέρουν ουσιαστικά στις ανάγκες των επόμενων μηνών. Η καινοτόμα αυτή λύση υιοθετήθηκε και σε άλλες χώρες με υψηλότερα ποσοστά κρουσμάτων και αποτελεί μια ευέλικτη λύση για τις τρέχουσες αλλά και τις μελλοντικές ανάγκες σε ΜΕΘ στην Ελλάδα. Οι κινητές ΜΕΘ θα παραδοθούν στο ΕΣΥ μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Ο Υπουργός Υγείας κ. Βασίλης Κικίλιας σημείωσε χαρακτηριστικά για την πρωτοβουλία της Kaizen Gaming, «Από την πρώτη στιγμή, ο ιδιωτικός τομέας στηρίζει μέσω δωρεών τις προσπάθειες της Κυβέρνησης για την ενίσχυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας. Ευχαριστώ την Kaizen Gaming – Stoiximan που για δεύτερη φορά ανταποκρίθηκε στις αυξημένες ανάγκες του ΕΣΥ, συμβάλλοντας στην αντιμετώπιση της μεγάλης κρίσης Δημόσιας Υγείας που βιώνουμε».

«Όσο πιο δύσκολα γίνονται τα πράγματα, τόσο πιο αυτονόητη θεωρούμε τη συμμετοχή μας στην εθνική προσπάθεια για την αντιμετώπιση αυτής της κρίσης. Νιώθουμε την υποχρέωση να μοιραστούμε τις δυνάμεις μας για το κοινό καλό και είναι σαφές ότι ο καθένας από εμάς οφείλει να κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί, ώστε να στηρίξει τόσο τους ήρωες που εργάζονται στο Εθνικό Σύστημα Υγείας όσο φυσικά και τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους 800 συναδέλφους μου στην Kaizen που σε αυτή την τόσο δύσκολη για όλους μας περίοδο, δουλεύοντας σκληρά, στη συντριπτική τους πλειοψηφία με τηλεργασία, έκαναν τη σημερινή μας κίνηση εφικτή. Πρόθεση μας είναι να συνεχίσουμε να είμαστε ουσιαστικοί σύμμαχοι στον καθημερινό αγώνα των αρμόδιων φορέων. Αυτός ο αγώνας είναι ο πιο σημαντικός και οφείλουμε να συνεισφέρουμε όλοι, ο καθένας από τη θέση και τις δυνατότητές του», δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Kaizen Gaming κ. Γιώργος Δασκαλάκης.

Τι είναι οι Φορητές Μονάδες Εντατικής Θεραπείας

Η καινοτομία των συγκεκριμένων Μονάδων οφείλεται στη δυνατότητά τους να μεταφέρονται και να τοποθετούνται γρήγορα εντός της ελληνικής επικράτειας, λειτουργώντας μάλιστα πολλαπλασιαστικά και ελαττώνοντας με αυτόν τον τρόπο την ανάγκη αερακομιδών εντός της χώρας. Οι φορητές μονάδες παρέχουν όλο τον ιατρικό εξοπλισμό που απαιτείται για τους ασθενείς και μπορούν να συνδεθούν για να επικοινωνούν με τις εγκαταστάσεις των νοσοκομείων μέσω μιας φουσκωτής δομής, που μπορεί μάλιστα να αξιοποιηθεί για τη σύνδεση περισσοτέρων του ενός. Με αυτόν τον τρόπο επιτρέπεται η δημιουργία πολλαπλών δικτύων ΜΕΘ εντός των νοσοκομειακών ιδρυμάτων, αλλά και η δυνατότητα αυτόνομων νοσοκομείων πεδίου.

Ανάπτυξη κινητών ΜΕΘ, που συνδέονται με δομή υγείας.


 

Σχετικά με την Kaizen Gaming

Η Kaizen Gaming αποτελεί την κορυφαία εταιρεία GameTech στην Ελλάδα και μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες στην Ευρώπη. Στόχος της είναι να αξιοποιεί τις Τεχνολογίες Αιχμής για να αναπτύσσει προϊόντα και υπηρεσίες που προσφέρουν την καλύτερη δυνατή εμπειρία στον χώρο της ψυχαγωγία τους.

Είναι κυρίως πλατφόρμα αθλητικού στοιχηματισμού, που αυξάνει όμως σημαντικά τις υπηρεσίες διαδικτυακού καζίνο. Διαθέτει περισσότερα από 400 χιλιάδες ενεργά μέλη σε 6 χώρες και το 2019 έκλεισε με συνολικό κύκλο εργασιών της τάξης των 243 εκατ. ευρώ, πετυχαίνοντας αύξηση 40%.

 

Απασχολεί περισσότερα από 800 στελέχη ενώ το brand Stoiximan είναι market leader στον κλάδο του στην Ελλάδα και ισχυρός παράγοντας ανάπτυξης για την εταιρεία. Επίσης με πολύ γρήγορους ρυθμούς δυναμώνει και το brand Betano, που πλέον αγγίζει περίπου το 1/3 του κύκλου εργασιών.

Η εταιρεία ήταν τις πρώτες εταιρείας που εφάρμοσε ολοκληρωτικά συνθήκες τηλεργασίας από το ξεκίνημα της κρίσης λόγω κορονοϊού, και ενίσχυσε τους εργαζομένους της με διαρκείς ενημερώσεις, εκπαιδεύσεις, γραμμή ψυχολογικής υποστήριξης, ψυχαγωγικές δραστηριότητες. Επιπλέον, προχώρησε με σημαντικές δωρεές σε όλες τις χώρες δραστηριοποίησης: 250.000 μάσκες στην Ελλάδα σε περίοδο που η έλλειψη ήταν τεράστια, σημαντικό ιατρικό εξοπλισμό στην Κύπρο (2 αναλυτές αίματος με τα αναλώσιμά τους), 100.000 ευρώ στη Ρουμανία μέσω του Ερυθρού Σταυρού, σημαντική δωρεά στην Πορτογαλία σε συνεργασία με την ομάδα της Braga. Παράλληλα η εταιρεία δημιούργησε μια δυνατή τηλεοπτική καμπάνια αξιοποιώντας τους αθλητές της για να προσφέρει ένα μήνυμα αλληλεγγύης και συμπαράστασης σε όλη τη χώρα, για τις δύσκολες συνθήκες που διανύουμε. Ένα μήνυμα που παραμένει επίκαιρο και σήμερα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα