Έγκλημα στην Κέρκυρα: Για ασήμαντη αφορμή το διπλό φονικό

Έγκλημα στην Κέρκυρα: Για ασήμαντη αφορμή το διπλό φονικό
Eurokinissi

Ο δράστης πυροβόλησε έναν άντρα και μία γυναίκα εξωτερικά μίας οικοδομής στην Δασσιά Κέρκυρας και στη συνέχεια ταμπουρώθηκε στο σπίτι του και αυτοπυροβολήθηκε

Για ασήμαντη αφορμή όπως φαίνεται έγινε το διπλό φονικό στην Κέρκυρα που είχε ως συνέπεια και την αυτοχειρία στη συνέχεια του δράστη.

Ο 68χρονος δράστης που χαρακτηρίζεται από τους γείτονες ως έντονα εσωστρεφής αλλά και νευρικός άνθρωπος είχε διαφορές με την 60χρονη σπιτονοικοκυρά του για τα ενοίκια και ο άλλος άντρας είχε ακόμα πιο ασήμαντες διαφωνίες μαζί του όπως για μία πρασιά ή για την λάμπα που είχε βάλει στην αυλή… της διπλανής οικίας που διέμενε. Όλοι τους είναι Έλληνες και ο επίσης 68χρονος άντρας που έπεσε θύμα, είναι Έλληνας που ζούσε όμως χρόνια στην Γαλλία.

Η Αστυνομία κλήθηκε μισή ώρα μετά τις 11 το πρωί για πυροβολισμούς κοντά στο ξενοδοχείο «Ikos» στην περιοχή της Δασσιάς.

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που έφτασαν στο σημείο εντόπισαν αρχικά τους δύο νεκρούς εξωτερικά του κτιρίου που διέμεναν όλοι, απέναντι από το ξενοδοχείο.

Φαίνεται πως η σπιτονοικυρά του δράστη προσπάθησε σήμερα να μιλήσουν και κατέληξαν να τσακωθούν με αποτέλεσμα ο δράστης να αρπάξει μία καραμπίνα να σκοτώσει την γυναίκα και τον άντρα που βγήκε στην αυλή. Αμέσως μετά ταμπουρώθηκε στο δικό του σπίτι και αυτοπυροβολήθηκε, ενώ στο κομοδίνο του βρέθηκαν πολλά ηρεμιστικά χάπια και εξετάζεται αν αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.

Στο σημείο βρίσκεται κλιμάκιο της Ασφάλειας Κέρκυρας και βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη η έρευνα για να φωτιστούν όλες οι πτυχές αυτού του εγκλήματος.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα