Εισβολή με αυτοκίνητο σε επιχείρηση στην Μεταμόρφωση

Εισβολή με αυτοκίνητο σε επιχείρηση στην Μεταμόρφωση

Αυτή την φορά στόχο τους έβαλαν κατάστημα γνωστής αλυσίδας εμπορίας ηλεκτρολογικού υλικού-Ανεξέλεγκτη η δράση των συμμοριών με τους εμβολισμούς

Συνεχίζονται οι εισβολές σε επιχειρήσεις με αυτοκίνητα που χρησιμοποιούνται για εμβολισμό των εισόδων στα καταστήματα, αφήνοντας πολλές φορές πολλαπλάσιες ζημιές πίσω τους από την αξία των αφαιρεθέντων προϊόντων.

Παρότι η Αστυνομία έχει εξαρθρώσει δύο συμμορίες που ακολουθούσαν αυτή την μεθοδολογία, τα κρούσματα όχι μόνο δεν μειώθηκαν αλλά συνεχίζουν και ενδεχομένως πρόκειται για μιμητές ή ασύλληπτα μέλη των ίδιων συμμοριών.

Άγνωστοι δράστες, μισή ώρα μετά τις τρεις τα ξημερώματα, έβαλαν στο στόχαστρό τους αυτή την φορά κατάστημα γνωστής αλυσίδας εμπορίας ηλεκτρολογικού υλικού, στο 12ο χλμ. της Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας, στην Μεταμόρφωση.

Αρχικά εισέβαλαν με αυτοκίνητο και διέλυσαν την βιτρίνα του καταστήματος και αφού εισήλθαν στο εσωτερικό της επιχείρησης, αφαίρεσαν μεγάλο αριθμό προϊόντων, τα φόρτωσαν στο ίδιο όχημα και διέφυγαν με αυτό.

Στη ευρύτερη περιοχή ακολούθησαν αναζητήσεις από την Αστυνομία, χωρίς ωστόσο να καταστεί εφικτός ο εντοπισμός των δραστών.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα