Είχαν ρημάξει στις κλοπές και τις διαρρήξεις, σπίτια στα Μέγαρα

Είχαν ρημάξει στις κλοπές και τις διαρρήξεις, σπίτια στα Μέγαρα
Περιπολικό της αστυνομίας Eurokinissi

Συνελήφθησαν δύο Ρομά, μέλη συμμορίας που διέπραττε διακεκριμένες κλοπές κατ' εξακολούθηση από οικίες στα Μέγαρα Αττικής

Συνελήφθησαν στην περιοχή των Μεγάρων, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Μεγαρέων σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε και του Αστυνομικού Τμήματος Μεγαρέων, δύο Ρομά, ηλικίας 24 και 26 ετών, ως μέλη συμμορίας που διέπραττε διακεκριμένες κλοπές κατ’ εξακολούθηση. Επιπλέον, ο 24χρονος συνελήφθη και για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας και ο 26χρονος συνελήφθη επιπλέον για παράβαση της Νομοθεσίας περί Όπλων.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, οι δράστες από κοινού με έτερα άτομα, που αναζητούνται, τουλάχιστον από τα τέλη του μηνός Ιουλίου, είχαν συστήσει συμμορία που προέβαινε συστηματικά σε κλοπές από οικίες, αποθήκες αλλά και οχημάτων.

Από τις επακόλουθες έρευνες στις οικίες τους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κυνηγετικό όπλο, πλήθος, φορητών ηλεκτρονικών υπολογιστών, κοσμημάτων, ηλεκτρικών εργαλείων, τηλεφωνικών συσκευών, ειδών ρουχισμού και αυτοκίνητο.

Από τη μέχρι στιγμής έρευνα, εξιχνιάστηκαν 10 περιπτώσεις κλοπών στα Μέγαρα Αττικής. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα