Ένας σκληρός δίσκος λείπει από το σπίτι της Εισαγγελέως Ελένης Τουλουπάκη

Ένας σκληρός δίσκος λείπει από το σπίτι της Εισαγγελέως Ελένης Τουλουπάκη
Ελένη Τουλουπάκη ΑΠΕ-ΜΠΕ

Η διάρρηξη έγινε αντιληπτή μόλις χθες αλλά μπορεί να έχει οποιαδήποτε στιγμή το τελευταίο 10ημερο που έλειπε η Εισαγγελέας σε διακοπές-Με ειδικό εργαλείο η διάρρηξη στην κλειδαριά-Αφαίρεσαν έναν σκληρό δίσκο

Ένας σκληρός δίσκος ηλεκτρονικού υπολογιστή ήταν η λεία των αγνώστων δραστών που προχώρησαν στη διάρρηξη της οικίας της Εισαγγελέως Διαφθοράς Ελένης Τουλουπάκη, στο Κουκάκι.

Βεβαίως, η απώλεια του συγκεκριμένου αντικειμένου είναι η μόνη που έχει δηλωθεί επί του παρόντος από την ίδια στην Αστυνομία, καθώς ο χώρος του σπιτιού και ειδικά του γραφείου της είναι φοβερά ερευνημένος και ανακατεμένος και έτσι πρέπει και η ίδια να ψάξει προσεκτικά μήπως τυχόν λείπει και κάτι άλλο. Επί του παρόντος πάντως αυτό που δήλωσε ως εμφανή απώλεια είναι αυτός ο σκληρός δίσκος και σίγουρα δεν λείπει κάτι αξίας, άρα ο στόχος των δραστών ήταν πολύ συγκεκριμένος απ’ ότι φαίνεται.

Η ίδια έλειπε από το σπίτι της για διακοπές εδώ και περίπου ένα 10ημερό και έτσι είναι δύσκολο να προσδιοριστεί ο ακριβής χρόνος που τελέστηκε η διάρρηξη στην οικία της μέχρι που η γυναίκα που της φρόντιζε το σπίτι πήγε χθες και το βρήκε άνω-κάτω.

Η διάρρηξη μάλιστα στην κλειδαριά έγινε προσεκτικά και με ειδικό εργαλείο, πιθανόν από επαγγελματίες του είδους, χωρίς να αφήσουν ιδιαίτερα εμφανή ίχνη.

Υπενθυμίζεται ότι η Εισαγγελέας Διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη είμαι μία εκ των εισαγγελέων που είχε αναλάβει την διερεύνηση του σκανδάλου «Novartis», ενώ για την υπόθεση βρίσκεται σε εξέλιξη έρευνα από τους άντρες του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Ασφάλειας Αττικής.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα