Επεισοδιακή καταδίωξη διαρρηκτών από την Γλυφάδα έως το Μενίδι

Διαβάζεται σε 1'
Περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ.
Περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ. Eurokinissi

Οι δράστες αποπειράθηκαν τα ξημερώματα της Τετάρτης να διαρρήξουν κατάστημα κινητών επί της οδού Γούναρη στην Γλυφάδα, προσκρούοντας με αυτοκίνητο στα ρολά του καταστήματος

Σε επεισοδιακή εξελίχθηκε η καταδίωξη διαρρηκτών που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης (24/4) από την Γλυφάδα έως το Μενίδι.

Περίπου στις τέσσερις τα ξημερώματα, οι δράστες αποπειράθηκαν να διαρρήξουν κατάστημα κινητών επί της οδού Γούναρη στην Γλυφάδα, προσκρούοντας με αυτοκίνητο στα ρολά χωρίς να καταφέρουν να πραγματοποιήσουν τη διάρρηξη και διέφυγαν από το σημείο.

Αστυνομικοί που έκαναν περιπολία τους εντόπισαν στην Αττική Οδό και ξεκίνησε η καταδίωξη. Στη συνέχεια οι δράστες βγήκαν στον Κηφισό και από εκεί στον Κόκκινο Μύλο όπου τα περιπολικά έχασαν τα ίχνη τους.

Λίγο αργότερα εντόπισαν στο Μενίδι το αυτοκίνητο που είχε προσκρούσει σε κολώνα και μετά από πεζή καταδίωξη ακινητοποίησαν και συνέλαβαν έναν από τους δράστες, ενώ οι συνεργοί του κατάφεραν να διαφύγουν.

Η έρευνα συνεχίζεται για την ταυτοποίηση και των υπολοίπων δραστών, όπως και για το εάν είναι υπεύθυνοι και για τυχόν άλλες παρόμοιες πράξεις.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα