Εθνικό Θέατρο: Συνεχίζονται οι διαδικτυακές προβολές

Εθνικό Θέατρο: Συνεχίζονται οι διαδικτυακές προβολές
Εθνικό θέατρο Eurokinissi

Τρεις ακόμη δωρεάν διαδικτυακές παραστάσεις χαρίζει το Εθνικό Θέατρο, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας "Μένουμε σπίτι".

Το Εθνικό Θέατρο και αυτή την εβδομάδα προσκαλεί το κοινό να συντονιστεί στην «ψηφιακή» του σκηνή για να παρακολουθήσει τρία διαχρονικά έργα, τρεις εμβληματικές παραστάσεις, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας του υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού “Μένουμε σπίτι”.

Το πρόγραμμα για την τρέχουσα εβδομάδα διαμορφώνεται ως εξής:

* “Ο μεγάλος περίπατος του Πέτρου” της Άλκης Ζέη, ένα από τα σημαντικότερα ελληνικά παιδικά μυθιστορήματα. Παρουσιάστηκε με τεράστια επιτυχία για δυο χρονιές στην Παιδική Σκηνή του Εθνικού Θεάτρου, σε σκηνοθεσία Τάκη Τζαμαργιά. Παρασκευή 8/5, από τις 12:00 το μεσημέρι, ως την ίδια ώρα του Σαββάτου, 9 Μαΐου.

* “Τίμων ο Αθηναίος” του Ουίλλιαμ Σαίξπηρ, ένα έργο-πρόκληση για τον πλούτο, το χρέος, τη φιλία, την κολακεία, τη γενναιοδωρία, την αχαριστία, διαχρονικό και πάντοτε ενοχλητικό. Παρουσιάστηκε στο Θέατρο Rex Σκηνή «Μαρίκα Κοτοπούλη» σε σκηνοθεσία Στάθη Λιβαθινού. Σάββατο 9/5, από τις 13:00 το μεσημέρι, ως την ίδια ώρα της Κυριακής, 10 Μαΐου.

*”Ο Θείος Βάνιας”, το κλασικό αριστούργημα του ‘Αντον Τσέχωφ. Ενα έργο βαθιά ποιητικό, τρυφερό και ανθρώπινο, όπου η ζωή σχοινοβατεί ανάμεσα στα δράμα και την κωμωδία. Παρουσιάστηκε στην Κεντρική Σκηνή, σε σκηνοθεσία Γιάννη Χουβαρδά. Κυριακή 10/5, από τις 14:00 το μεσημέρι, ως και την ίδια ώρα της Δευτέρας, 11 Μαΐου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα