Ευδοκία Τσαγκλή: Ένα βίντεο οργής για τα Τέμπη που μάς ζητά να κοινοποιήσουμε – “Δεν ήταν ατύχημα”

Ευδοκία Τσαγκλή: Ένα βίντεο οργής για τα Τέμπη που μάς ζητά να κοινοποιήσουμε –   “Δεν ήταν ατύχημα”
Glomex

Συγκλονιστικό μήνυμα από την Ευδοκία Τσαγκλή η οποία επέβαινε στο μοιραίο τρένο που συγκρούστηκε στα Τέμπη. "Δικαιοσύνη".

Παρακαλώ σταμάτα να σκρολάρεις”, με αυτόν τον συγκλονιστικό τρόπο ξεκινά ένα εξίσου συγκλονιστικό μήνυμα από την Ευδοκία Τσαγκλή, μια εκ των επιβατών του τρίτου βαγονιού του επιβατικού τρένου που συγκρούστηκε με εμπορική αμαξοστοιχία στα Τέμπη, το μοιραίο βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου.

Η ίδια, ξεκαθαρίζει πως “δεν ήταν ατύχημα” και καλεί τον κόσμο να κοινοποιήσει το βίντεό της για να “ασκήσουμε πίεση για δικαιοσύνη και διαφάνεια”.

Με λένε Ευδοκία και επέζησα ενός πρωτοφανούς εγκλήματος που δεν έπρεπε ποτέ να συμβεί. Πριν από τρεις μήνες 57 αθώες ψυχές, οι περισσότεροι φοιτητές, έχασαν τη ζωή τους στη μετωπική σύγκρουση δύο τρένων στην Ελλάδα και οι υπόλοιποι ζούμε με σοβαρά τραύματα και με τον φόβο της επανάληψης. Δεν ήταν ατύχημα. Για μήνες, η Ρ.Α.Σ και οι υπάλληλοι έστελναν επαναλαμβανόμενες, σαφείς, γραπτές προειδοποιήσεις για αυτό που τελικά συνέβη. Μιλάμε για αμέλεια ή για πιθανή εξαπάτηση από ενδεχόμενο δόλο που προκάλεσε μία πολύνεκρη δολοφονία και τι έχει αλλάξει από τότε; Απευθύνομαι στους πολίτες τη Ελλάδας, της Ευρώπης, του κόσμου να ρίξουμε φως στην υπόθεση. Κοινοποιώντας το μήνυμα ασκούμε πίεση για δικαιοσύνη, διαφάνεια και για να κάνουμε την Ελλάδα ασφαλή ξανά για τους κατοίκους, για τους επισκέπτες και το πιο σημαντικό για τη συνείδησή μας”.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα