Εξιχνιάστηκε μετά από 13 χρόνια έγκλημα στα Πετράλωνα: Στραγγάλισαν και τεμάχισαν μητέρα και κόρη

Εξιχνιάστηκε μετά από 13 χρόνια έγκλημα στα Πετράλωνα: Στραγγάλισαν και τεμάχισαν μητέρα και κόρη
Περιπολικό της αστυνομίας Eurokinissi

Για το άγριο έγκλημα στα Πετράλωνα το 2007 συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί, ηλικίας 54 και 60 ετών. Ποιο το κίνητρο του διπλού φονικού, σύμφωνα με τον βασικό δράστη.

Χρειάστηκε να περάσουν 13 ολόκληρα χρόνια για την εξιχνίαση της υπόθεσης εξαφάνισης μάνας και κόρης από την Γεωργία, που όπως αποκαλύφθηκε από την έρευνα είχαν πέσει θύματα φρικτής δολοφονίας από τον Πακιστανό εραστή της κόρης και δύο ομοεθνείς του συνεργούς, οι οποίοι σκότωσαν τις δύο γυναίκες, τις τεμάχισαν και πέταξαν τα μέλη τους σε κάδους απορριμμάτων, χωρίς ποτέ αυτά να βρεθούν.

Ο βασικός δράστης ισχυρίστηκε πως το έκανε γιατί τον απειλούσε η μάνα πως θα φανέρωνε στην σύζυγό του την εξωσυζυγική του σχέση με την κόρη της.

Την εξαφάνισή μάνας και κόρης είχε δηλώσει το Ιούλιο του 2007, στο Τμήμα Ασφαλείας Ομόνοιας, η αδελφή της μάνας και έκτοτε είχαν κυριολεκτικά χαθεί τα ίχνη τους, δίχως να γνωρίζει κανείς μέχρι σήμερα το φρικτό τους τέλος.

Για την υπόθεση, η επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας αναφέρει: «Εξιχνιάσθηκε, από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, υπόθεση ανθρωποκτονίας δύο αλλοδαπών γυναικών -μητέρας και κόρης- ηλικίας 59 και 21 ετών αντίστοιχα, οι οποίες είχαν εξαφανισθεί την 6-7-2007 από την περιοχή των Αθηνών και έκτοτε δεν είχαν δώσει σημεία ζωής.

Η εξαφάνιση των ανωτέρω γυναικών είχε δηλωθεί στο Τ.Α. Ομονοίας και η δικογραφία που σχηματίσθηκε υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας, μετά από αξιολόγηση πληροφοριών του Τμήματος Αναζητήσεων της Υποδιεύθυνσης Αναζητήσεων Αρχείου και Ταυτοτήτων, συνέστησε ειδική ερευνητική ομάδα για την επανεξέταση της υπόθεσης.

Μετά από συνεργασία με τις Αρχές της χώρας καταγωγής των θυμάτων, μέσω της Εθνικής Μονάδας Interpol και επισταμένες αναζητήσεις, εντοπίσθηκαν στην Αθήνα οι δύο φερόμενοι ως δράστες και προσήχθησαν. Πρόκειται για δύο αλλοδαπούς ηλικίας 54 και 60 ετών.

Όπως διαπιστώθηκε, τα θύματα είχαν δολοφονηθεί δι’ ασφυξίας, εντός του διαμερίσματος του 54χρονου στα Πετράλωνα και στη συνέχεια οι δράστες, με τη βοήθεια και τρίτου ατόμου, εξαφάνισαν τις σορούς τους. Κίνητρο των πράξεών τους, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του 54χρονου, ήταν προσωπικές διαφορές με τα θύματα.

Τα νέα στοιχεία που προέκυψαν υποβλήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, η υπόθεση παραπέμφθηκε για κύρια ανάκριση και σε βάρος των δραστών εκδόθηκαν εντάλματα, δυνάμει των οποίων συνελήφθησαν».

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα