Φίλη Καρολάιν: “Για αυτό δεν πρόλαβε να χωρίσει τον Αναγνωστόπουλο”

Φίλη Καρολάιν: “Για αυτό δεν πρόλαβε να χωρίσει τον Αναγνωστόπουλο”
Η Καρολάιν INTIME NEWS

Η Καρολάιν είχε πάρει απόφαση να χωρίσει τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, λίγες μέρες προτού δολοφονηθεί, αποκαλύπτει επιστήθια φίλη του θύματος.

Μία άγνωστη πτυχή σχετικά με τη γυναικοκτονία της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, που συντάραξε την κοινή γνώμη, έφερε στο φως μια φίλη του θύματος, μιλώντας στο Πρωινό του ANT1.

Σύμφωνα με την καλή της φίλη, η 20χρονη είχε πάρει απόφαση να χωρίσει τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, λίγες μέρες προτού δολοφονηθεί άγρια, μια απόφαση που ήθελε να ανακοινώσει στους γονείς τους, αλλά δεν πρόλαβε…

Όπως αποκάλυψε η φίλη της Καρολάιν, το θύμα δεν ήθελε να ανακοινώσει την απόφασή της στους γονείς της από το τηλέφωνο και για αυτό περίμενε την άρση των περιοριστικών μέτρων που είχαν επιβληθεί για την πανδημία, ώστε να μεταβεί στην Αλόννησο και να τους το πει από κοντά.

“Η Κάρολαϊν περίμενε να αρθούν τα μέτρα μετακίνησης για να πάει στην Αλόννησο, αλλά δεν πρόλαβε. Θα έφευγε στις 15 Μαΐου, ώστε να βρεθεί στην οικογένειά της και να μιλήσει από κοντά στη μητέρα της. Από το τηλέφωνο δε θα της μιλούσε ποτέ. Όμως στις 11 Μαΐου δολοφονήθηκε. Για λίγες ημέρες δεν πρόλαβε”, είπε χαρακτηριστικά η φίλη της Καρολάιν.

Δείτε παρακάτω το σχετικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα