Φόνος στην Ηλιούπολη: Μέλος της συμμορίας του “Θαμνάκια” που τραυματίστηκε στη Βούλα το θύμα

Φόνος στην Ηλιούπολη: Μέλος της συμμορίας του “Θαμνάκια” που τραυματίστηκε στη Βούλα το θύμα
Περιπολικά Eurokinissi

Πρόκειται για τον γνωστό με το ψευδώνυμο «Μαύρος» ή «Γύφτος» που το 2015 είχε συμπεριληφθεί στην ογκοδέστατη δικογραφία για τις τρεις μεγάλες συμμορίες της μαφίας

Νεκρός έπεσε ο 38χρονος Κ.Α. επί της οδού Θερμοπυλών 38, στην Ηλιούπολη, στη μέση του δρόμου, ύστερα από καταιγισμό πυρών που δέχτηκε από άγνωστους δράστες.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, οι δράστες πιθανόν ήταν δύο και επέβαιναν σε μοτοσικλέτα που τον προσέγγισε και κυριολεκτικά τον γάζωσαν, πριν διαφύγουν από το σημείο, αναπτύσσοντας ταχύτητα. Το θύμα που ήταν γνωστός στη νύχτα με το ψευδώνυμο «Μαύρος» ή «Γύφτος», κατέληξε κατά την διακομιδή του στο Νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός» ενώ στο σημείο, οι άντρες του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής που διενεργούν τις έρευνες συνέλλεξαν 6 κάλυκες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα είχε απασχολήσει στο παρελθόν για την συμμετοχή του σε συμμορία εκβιαστών μαγαζιών της νύχτας και μάλιστα το όνομά του είχε συμπεριληφθεί στην ογκοδέστατη δικογραφία του 2015 για τρεις μεγάλες συμμορίες της εγχώριας μαφίας και μάλιστα ως μέλος της συμμορίας του γνωστού και ως «Θαμνάκια» στον κόσμο της νύχτας, σε βάρος του οποίου έγινε απόπειρα δολοφονίας τον περασμένο Ιούλιο, στο πάρκινγκ αρτοποιείου, στην Βούλα.

Οι έρευνες των αντρών της Ασφάλειας βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, συλλέγονται μαρτυρίες και αναζητούνται τυχόν βιντεοληπτικά υλικά που θα βοηθήσουν τις έρευνες των Αρχών ενώ μοιραία τα κίνητρα παραπέμπουν σε ξεκαθάρισμα στον κόσμο της νύχτας, πιθανόν με την ίδια προέλευση με την περίπτωση του χτυπήματος το καλοκαίρι στην Βούλα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα