Ξεκαθάρισμα της Μαφίας η επίθεση στη Βούλα – Στόχος ο “Θαμνάκιας”

Ξεκαθάρισμα της Μαφίας η επίθεση στη Βούλα – Στόχος ο “Θαμνάκιας”
To Ασκληπιείο Βούλας. EUROKINISSI

Πλούσιο παρελθόν, έχει ο 50χρονος που πυροβολήθηκε έξω από φούρνο στη Βούλα. Δύο οι δράστες οι οποίοι επέβαιναν σε μοτοσυκλέτα. Το θύμα νοσηλεύεται στο Ασκληπιείο.

Παλιός και επί σειρά ετών γνώριμος της Αστυνομίας ο στόχος της ένοπλης επίθεσης χθες το βράδυ, στο πάρκινγκ αρτοποιείου, επί της Λ. Ευελπίδων 32, στη Βούλα.

Πρόκειται για έναν 50χρονο Έλληνα, γνωστό στον κόσμο της νύχτας με το ψευδώνυμο «Θαμνάκιας», ο οποίος δεν υπάρχει δικογραφία για εκβιασμούς, προστασίες και ξυλοδαρμούς που να αφορά τις γνωστές συμμορίες μαφιόζων, την τελευταία 20ετία, που να μην ήταν και το δικό του όνομα μέσα σε αυτές.

Μέσα στο «παλμαρέ» του είναι πλήθος περιπτώσεων εκβιασμών στην περιοχή των νοτίων προαστίων ως το πρωτοπαλίκαρο νονού της περιοχής, ακόμα και η παλιότερη υπόθεση ξυλοδαρμού του διαιτητή Κύρου Βασσάρα, στα Καμίνια, το 2010.

Το 2002 ήταν ανάμεσα στους 44 κατηγορούμενους της μεγάλης δικογραφίας με όλα τα γνωστά ονόματα μαφιόζων της και αντιπάλων συμμοριών της «Greek Mafia» και έτσι μοιραία οι έρευνες του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής στρέφονται σε αυτόν τον «κύκλο» για να εξηγήσουν τα κίνητρα της επίθεσης.

Το περιστατικό έγινε χθες, περίπου 20 λεπτά μετά τις 9 το βράδυ έξω στο πάρκινγκ αρτοποιείου την στιγμή που ο «Θαμνάκιας» κατευθυνόταν στο αυτοκίνητό του. Δύο άγνωστοι δράστες που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα, σταμάτησαν μπροστά του και τον πυροβόλησαν, με αποτέλεσμα να δεχτεί τις σφαίρες στην κοιλιακή χώρα και να τραυματιστεί σοβαρά.

Αμέσως μετά την πράξη τους οι δράστες ανέπτυξαν ταχύτητα και κατάφεραν να διαφύγουν, ενώ στο σημείο επικράτησε πανικός. Ασθενοφόρο παρέλαβε τον σοβαρά τραυματισμένο άντρα και τον μετέφερε στο Ασκληπιείο Νοσοκομείο Βούλας, όπου πλέον νοσηλεύεται εκτός κινδύνου. 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα