Φωτιά σε εργοστάσιο στην Κηφισιά: Το NEWS 24/7 στο σημείο

Διαβάζεται σε 1'
Εκρηξη και πυρκαγιά σε εργοστάσιο κατασκευής τηγανιών, στην οδό Αιγιδών στο Πανόραμα Κηφισιάς.
Εκρηξη και πυρκαγιά σε εργοστάσιο κατασκευής τηγανιών, στην οδό Αιγιδών στο Πανόραμα Κηφισιάς. ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI

Το NEWS 24/7 μετέβη στο εργοστάσιο όπου στις 15.30 σημειώθηκε ισχυρή έκρηξη που είχε ως επακόλουθο να ξεσπάσει μεγάλη φωτιά.

Ενισχύονται οι πυροσβεστικές δυνάμεις για την κατάσβεση της μεγάλης φωτιάς που ξέσπασε μετά από ισχυρή έκρηξη σε εργοστάσιο στην Κάτω Κηφισιά το μεσημέρι της Τετάρτης.

Το NEWS 24/7 μετέβη στο σημείο, όπου αυτήν την ώρα επιχειρούν 45 πυροσβέστες με 15 οχήματα, με την Πυροσβεστική να αναφέρει πως είναι μεγάλης εκτάσεως.

Σύμφωνα με αναφορές, δεν υπήρξαν άτομα εντός της επιχείρησης κατά την έκρηξη και την εκδήλωση της φωτιάς.

Δείτε τα βίντεο του NEWS 24/7:

Υπενθυμίζεται ότι ισχυρή έκρηξη που είχε ως επακόλουθο φωτιά σημειώθηκε στις 15.30 περίπου το μεσημέρι της Τετάρτης (12/6) στην επιχείρηση που βρίσκεται επί της οδού Αιγιδών. Προειδοποιητικό μήνυμα 112 ήχησε για την προστασία των πολιτών από τους πυκνούς καπνούς. «Οι καπνοί κατευθύνονται στην περιοχή σας. Παραμείνετε σε εσωτερικούς χώρους, κλείστε πόρτες και παράθυρα. Ακολουθείτε τις οδηγίες των Αρχών».

Λόγω της φωτιάς, διεκόπη η κυκλοφορία στην Κηφισίας, στον παράδρομο της Εθνικής Οδού Αθηνών – Λαμίας από το ύψος του κόμβου Καλυφτάκη στο ρεύμα προς Αθήνα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα