Ισχυρή έκρηξη σε εργοστάσιο στην Κάτω Κηφισιά – Δεν υπάρχουν εγκλωβισμένοι

Διαβάζεται σε 2'
Έκρηξη και πυρκαγιά σε εργοστάσιο Κηφισιάς
Εκρηξη και πυρκαγιά σε εργοστάσιο κατασκευής τηγανιών, στην οδό Αιγιδών στο Πανόραμα Κηφισιάς. Τετάρτη 12 Ιουνίου 2024 (ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI) ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI

Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε σε εργοστάσιο στην Κάτω Κηφισιά. Μεγάλη φωτιά σε εξέλιξη, ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις στο σημείο.

Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε σε εργοστάσιο στην Κάτω Κηφισιά το μεσημέρι της Τετάρτης (12/6), με αποτέλεσμα να ξεσπάσει μεγάλη πυρκαγιά.

Η Πυροσβεστική κλήθηκε στις 15:30 για φωτιά που ξέσπασε σε εργοστάσιο κατασκευής μαγειρικών σκευών, στην οδό Αιγιδών στο Πανόραμα Κηφισιάς, δίπλα στις σχολές του Πυροσβεστικού Σώματος. Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν υπάρχουν εγκλωβισμένα άτομα εντός του κτιρίου.

Αν και πρόκειται για βιομηχανική περιοχή, η φωτιά, προς το παρόν, δεν έχει εξαπλωθεί σε άλλη επιχείρηση.

Άμεση ήταν η κινητοποίηση της Πυροσβεστικής και στο σημείο βρίσκονται και επιχειρούν 42 πυροσβέστες με 14 οχήματα. Στη “μάχη” της πυρόσβεσης συνδράμει από αέρος ένα ελικόπτερο Erickson το οποίο πραγματοποιεί στοχευμένες ρίψεις νερού.

 

Το θερμικό φορτίο στην περιοχή είναι ιδιαίτερα υψηλό. Όπως φαίνεται και στα βίντεο, πυκνοί μαύροι καπνοί υψώνονται πάνω από το εργοστάσιο ενώ η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Αιγιδών έχει διακοπεί. Παράλληλα διακόπηκε η κυκλοφορία και στον παράδρομο της Εθνικής Οδού προς Αθήνα, στο ύψος του κόμβου Καλυφτάκη.

Δείτε βίντεο από το σημείο:

Βίντεο αναγνώστη του NEWS 24/7:

 

Μήνυμα από το 112 για τη φωτιά

Μήνυμα από το 112 στάλθηκε σε πολίτες των γύρω περιοχών λόγω των καπνών από τη φωτιά.

Στο μήνυμα του 112 αναφέρεται “Σε εξέλιξη πυρκαγιά σε εργοστάσιο στην Κάτω Κηφισιά. Οι καπνοί κατευθύνονται στην περιοχή σας. Παραμείνετε σε εσωτερικούς χώρους, κλείστε πόρτες και παράθυρα. Ακολουθείτε τις οδηγίες των Αρχών”. 

Ποιο είναι το εργοστάσιο που καίγεται

Σύμφωνα με πληροφορίες, το εργοστάσιο στο οποίο σημειώθηκε η ισχυρή έκρηξη και βρίσκεται σε εξέλιξη η μεγάλη φωτιά είναι το εργοστάσιο κατασκευής μαγειρικών σκευών με την επωνυμία ΠΑΛΑΜΗΔΗΣ ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ PAL Α.Ε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα