Φωτιά στην Αλεξανδρούπολη: Η συγκινητική κίνηση προς τους πυροσβέστες – “Μας προσέχατε τη νύχτα, σας προσέχουμε τη μέρα”

Φωτιά στην Αλεξανδρούπολη: Η συγκινητική κίνηση προς τους πυροσβέστες – “Μας προσέχατε τη νύχτα, σας προσέχουμε τη μέρα”
Φωτιά στην Αλεξανδρούπολη eurokinissi

Στο πλευρό των πυροσβεστών και των εθελοντών που δίνουν άνιση μάχη με τις φλόγες στην Αλεξανδρούπολη εδώ και τέσσερις μέρες, στέκεται η κοινωνία.

Για τέταρτη μέρα μαίνεται ανεξέλεγκτη η φωτιά στην Αλεξανδρούπολη, με τις πυροσβεστικές δυνάμεις και εθελοντές να κάνουν υπερπροσπάθεια νύχτα και μέρα, κόντρα και στους ισχυρούς ανέμους, για να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Ουκ ολίγες επιχειρήσεις, σύλλογοι, οργανισμοί της ευρύτερης περιοχής αλλά και απλοί πολίτες στέκονται στο πλευρό τους και στηρίζουν τις προσπάθειές τους, συγκεντρώνοντας είδη πρώτης ανάγκης.

Χαρακτηριστικό της κινητοποίησης που υπάρχει για τους πυροσβέστες είναι η παρακάτω φωτογραφία και το μήνυμα “Μας προσέχατε τη νύχτα, σας προσέχουμε τη μέρα“, που είναι γραμμένο σε συσκευασία φαγητού. Η συγκεκριμένη κίνηση είναι από την κοινωνική κουζίνα “Ο άλλος άνθρωπος”.

intime

 

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα