Γαλάτσι-17χρονος θύμα άγριου ξυλοδαρμού: “Με βοηθάει ψυχολόγος να το ξεπεράσω”

Γαλάτσι-17χρονος θύμα άγριου ξυλοδαρμού: “Με βοηθάει ψυχολόγος να το ξεπεράσω”
Περιπολικό της Αστυνομίας Eurokinissi Sports

"Πόναγα πάρα πολύ γιατί με βαράγανε με κλωτσιές και μπουνιές στο κεφάλι, στα πλευρά. Μετά από λίγη ώρα που με νόμιζα πως θα χάσω τις αισθήσεις μου". Ο 17χρονος περιγράφει τον εφιάλτη που βίωσε το περασμένο Σάββατο στο Γαλάτσι.

Τον εφιάλτη που βίωσε στα χέρια τουλάχιστον 20 ανηλίκων περιέγραψε στον Αντ1 ένας 17χρονος που δέχθηκε επίθεση το απόγευμα του Σαββάτου στο Γαλάτσι.

Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό, η ομάδα των δραστών έκανε μπούλινγκ σε άλλο παιδί και όταν ο 17χρονος μπήκε στη μέση για να τον υπερασπιστεί, όρμησαν εναντίον του, τον πέταξαν στο έδαφος και άρχισαν να τον χτυπούν αλύπητα με κλωτσιές και γροθιές, τουλάχιστον για 10 λεπτά όπως λέει ο ίδιος.

Στη συνέχεια το παιδί διακομίστηκε στον Ευαγγελισμό, όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει κάταγμα κάτω γνάθου και μώλωπες παντού, του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και αποχώρησε.

Το περασμένο Σάββατο είχαμε πάει στην πλατεία με δύο φίλους μου. Εκεί γινόταν ένας τσακωμός ανάμεσα σε δύο παιδιά. Πήγα για να τους πω να σταματήσουν να τσακώνονται γιατί είχε μικρά παιδιά. Τότε ξαφνικά μου επιτέθηκε ένα παιδί από τη συμμορία αυτή. Με χτύπησε, έπεσα κάτω και μετά μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα μαζεύτηκαν 20 άτομα και με βαράγανε”, ανέφερε ο 17χρονος.

“Πόναγα πάρα πολύ γιατί με βαράγανε με κλωτσιές και μπουνιές στο κεφάλι, στα πλευρά. Μετά από λίγη ώρα που με νόμιζα πως θα χάσω τις αισθήσεις μου. Όλα αυτά τα λέω γιατί μπορεί ένα άλλο παιδί στη θέση μου να είχε πεθάνει από το ξύλο. Είχα χτυπήσει το κεφάλι μου παντού, είχα καρούμπαλα και μώλωπες. Το αυτί μου είχε παντού αίματα, η κάτω γνάθος μου θα χρειαστεί χειρουργείο γιατί μου έχει ραγίσει. Η κοιλιά μου έχει πάθει μόλυνση λόγω των χτυπημάτων”, τόνισε το θύμα της επίθεσης.

Εκτός από τα σωματικά, ο μαθητής καλείται να ξεπεράσει και τα ψυχολογικά τραύματα από την επίθεση.

“Γενικά φοβάμαι πολύ, γιατί δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να γίνει άμα βγω, εάν πάω κάπου μόνος. Είναι πολύ επικίνδυνο γιατί δεν ξέρεις ποιοι άλλοι είναι. Με βοηθάει η ψυχολόγος μου για να το ξεπεράσω. Είχα ακούσει ότι είχαν επιτεθεί ξανά οι ίδιοι σε ένα άλλο παιδί 16 ετών στη γειτονιά”, ανέφερε.

Μέχρι στιγμής η Ασφάλεια Αθηνών έχει σχηματίσει δικογραφία σε βάρος τεσσάρων, ενώ συνεχίζουν τις έρευνες ώστε να εντοπίσουν τους υπόλοιπους νεαρούς.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα