Γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους: 39χρονος σκότωσε την 28χρονη σύντροφό του

Διαβάζεται σε 2'
Γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους: 39χρονος σκότωσε την 28χρονη σύντροφό του

Γυναικοκτονία σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας στους Αγίους Αναργύρους. Νεκρή 28χρονη μετά από επίθεση από τον πρώην σύντροφό της, λίγα μέτρα από το τοπικό Αστυνομικό Τμήμα.

Σε εξέλιξη βρίσκονται έρευνες για τις συνθήκες που έγινε μία γυναικοκτονία αργά το βράδυ της Δευτέρας (01/04), στην περιοχή των Αγίων Αναργύρων.

Θύμα μία άτυχη 28χρονη κοπέλα που είχε μεταβεί μάλιστα στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής με φίλο της πιθανόν για να καταγγείλει τον πρώην σύντροφό της.

Φεύγοντας από εκεί και “μόλις στα 100 μέτρα από το Τμήμα”, όπως ανέφερε η ΕΛ.ΑΣ – κάτι που αργότερα διαψεύστηκε, μιας και η δολοφονία σημειώθηκε ακριβώς έξω από το φυλάκιο του ΑΤ-, ο 39χρονος πρώην σύντροφός της, της επιτέθηκε με μαχαίρι και την έπληξε τραυματίζοντάς της θανάσιμα, παρά τις προσπάθειες του φίλου της και άλλων ατόμων να τον αποτρέψουν.

Μόλις είδε τους αστυνομικούς, ο δράστης έστρεψε στον εαυτό του το μαχαίρι και αυτοτραυματίστηκε, ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο “Γεννηματάς” με ασθενοφόρο, συνοδεία αστυνομικών.

Από την Ασφάλεια βρίσκεται σε εξέλιξη έρευνα για να διαπιστωθεί όλο το ιστορικό μεταξύ θύματος και δράστη και να αποσαφηνιστούν οι συνθήκες αυτού του άγριου εγκλήματος.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Στην ανακοίνωση της ΓΑΔΑ αναφέρεται σχετικά:

«Πριν από λίγο εντοπίστηκε θανάσιμα τραυματισμένη γυναίκα από αιχμηρό αντικείμενο στην περιοχή των Αγίων Αναργύρων. Από το σημείο μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο συνοδεία αστυνομικών σε νοσκομείο ο φερόμενος δράστης της επίθεσης. Διενεργείται προανάκριση από τη Διευθυνση Ασφαλείας Αθηνών».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα