Γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους: Απομακρύνθηκαν ο διοικητής του Α.Τ. και ο τηλεφωνητής του “100”

Διαβάζεται σε 1'
Περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ.
Περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ. EUROKINISSI

Ο αστυνομικός του τηλεφωνικού κέντρου που ακούγεται να συνομιλεί με το θύμα και να λέει ότι «το περιπολικό δεν είναι ταξί» έχει απομακρυνθεί από τη θέση του.

Το ηχητικό που έχει κυκλοφορήσει στη δημοσιότητα από την κλήση του θύματος στην Άμεση Δράση, εστάλη αυτούσιο, σύμφωνα με πληροφορίες, από χθες από την Αστυνομία στον εισαγγελέα και στον διεξάγοντα την εσωτερική έρευνα εκ μέρους της ΕΛ.ΑΣ.

Ο αστυνομικός του τηλεφωνικού κέντρου που ακούγεται να συνομιλεί με το θύμα και να λέει ότι «το περιπολικό δεν είναι ταξί» έχει απομακρυνθεί από τη θέση του, τελεί υπό έρευνα από την ΕΛ.ΑΣ. και είναι αντιμέτωπος με ποινικές και διοικητικές ευθύνες, όπως αναφέρουν πηγές της ΕΛΑΣ, ενώ αντικαθίσταται και ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Αγίων Αναργύρων.

Υπενθυμίζεται ότι το ηχητικό περιλαμβάνεται, είναι μέρος της δικογραφίας και πως η έρευνα για όλους τους εμπλεκόμενους έχει ξεκινήσει ήδη από χθες.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ελέγχονται όλοι, ενδελεχώς και στο Αστυνομικό Τμήμα και στο «100», έχουν ληφθεί καταθέσεις από όλους και μέχρι την Παρασκευή, αφού ολοκληρωθεί η προκαταρκτική έρευνα όλα τα στοιχεία θα σταλούν στον εισαγγελέα, όπως προβλέπεται από τη διαδικασία, προκειμένου να τους καλέσει να απολογηθούν.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα