Γιοκαρίνης: Αγκαλιά με τη σύζυγό του μετά την αθώωση – Το φιλί και οι πρώτες δηλώσεις

Διαβάζεται σε 2'
Ο Γιάννης Γιοκαρίνης και η σύζυγός του, μετά από την αθώωση του τραγουδοποιού
Ο Γιάννης Γιοκαρίνης και η σύζυγός του, μετά από την αθώωση του τραγουδοποιού ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΥ/INTIME NEWS

Ο Γιάννης Γιοκαρίνης και η σύζυγός του εξήλθαν πιασμένοι χέρι χέρι από το δικαστήριο, μετά από την αθώωσή του για το αδίκημα της ενδοοικογενειακής βίας.

Πιασμένοι χέρι χέρι εξήλθαν από το Τριμελές Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο ο Γιάννης Γιοκαρίνης και η σύζυγός του το απόγευμα της Τετάρτης (03/04), μετά από την αθώωση του τραγουδοποιού για το αδίκημα της ενδοοικογενειακής βίας.

Η γυναίκα, η οποία ανακάλεσε την καταγγελία που είχε κάνει νωρίτερα στο αστυνομικό Τμήμα, είπε στο δικαστήριο πως “ήταν μία χαζομάρα” το περιστατικό και πως “υπήρξε ένα ξέσπασμα“, το οποίο απέδωσε στο ότι “είναι τεταμένες οι ψυχολογίες μας”. Τόνισε, δε, πως στο σημερινό συμβάν δεν φοβήθηκε ότι θα την σκοτώσει.

Ο κατηγορούμενος είπε στο δικαστήριο πως όλο το θέμα αφορά έναν διαπληκτισμό, χωρίς καν να ακουμπήσει την σύζυγο του, περιγράφοντας “έναν εκνευρισμό που έφερε εκνευρισμό”. Όπως τόνισε, εδώ και 4 χρόνια “είμαι εντελώς καθαρός”.

Το ζευγάρι αποχώρησε αγκαλιά από το δικαστήριο, μαζί με τον δικηγόρο του Γιάννη Γιοκαρίνη, ο οποίος μιλώντας στην εκπομπή “Live News” σχολίασε μετά το κλείσιμο της υπόθεσης:

“Μία εικόνα, χίλιες λέξεις. Εξέρχονται από το δικαστήριο χέρι χέρι. Δείχνουν ότι είναι ένα ταιριαστό ζευγάρι. Ήταν μία άσχημη στιγμή λεκτική, η οποία πήρε διαστάσεις”.

Το θέμα έληξε πριν αρχίσει. Δεν ήταν τίποτα. Έγραψαν διάφορα., μην τα χαρακτηρίσω. Χαμογελάω. Θέλω να πω ειρήνη, ηρεμία και αγάπη. Καθόλου βία πουθενά” είπε με τη σειρά του ο Γιάννης Γιοκαρίνης στην εκπομπή.

Μάλιστα, η σύζυγος του τραγουδοποιού, του έδωσε ένα φιλί στο μάγουλο on camera.

Δείτε το βίντεο με την εμφάνισή τους:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα