Γιάννης Γιοκαρίνης: Αθώος για το αδίκημα της ενδοοικογενειακής βίας

Διαβάζεται σε 3'
Ο Γιάννης Γιοκαρίνης και η σύζυγός του, μετά από την αθώωση του τραγουδοποιού
Ο Γιάννης Γιοκαρίνης και η σύζυγός του, μετά από την αθώωση του τραγουδοποιού ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΥ/INTIME NEWS

Αθώος κρίθηκε ο Γιάννης Γιοκαρίνης μετά την απόφαση της συζύγου του να ανακαλέσει την καταγγελία για ενδοοικογενειακή βία. Τι υποστήριξε.

Αθώος κρίθηκε ο Γιάννης Γιοκαρίνης για το αδίκημα της ενδοοικογενειακής βίας που του είχε αποδοθεί, ύστερα και από την απόφαση της συζύγου του να ανακαλέσει την καταγγελία.

Η καταγγέλλουσα ενώπιον του Τριμελούς Αυτόφωρου Πλημμελειοδικείου υποστήριξε πως δεν τη χτύπησε ο τραγουδοποιός κάνοντας λόγο για «ξέσπασμα» του.

«Ξεκίνησε από μια χαζομάρα, από ένα τραπέζι που ζητούσα να μου στερεώσει και να μου βάλει μια ομπρέλα. Είναι τεταμένες οι ψυχολογίες μας και υπήρξε ένα ξέσπασμα» ανέφερε, ενώ ως προς τα όσα αναφέρονται στο κατηγορητήριο σε βάρος του τραγουδιστή είπε ότι δεν ευσταθούν. «Ποιος τα έχει γράψει αυτά; Μη χειρότερα. Ούτε από λαιμό με έπιασε, ούτε τίποτα. Παλαιότερα είχε εξάρτηση που μπορεί να ανακαλέσει η μνήμη συγκεκριμένη κατάσταση και να την αναβιώσει. Ήταν σα να ήταν μεθυσμένος χωρίς να έχει πιει. Απλά φοβήθηκα, τρόμαξα, δε μπορώ τις φωνές. Κάλεσα την αστυνομία για να του κάνει σύσταση. Φοβήθηκα τα χειρότερα. Δεν απείλησε ότι θα με σκοτώσει. Δεν ανέφερα ότι απείλησε να με σκοτώσει, είπα ότι πλακωνόμασταν με βρισιές. Πήγε να ξαπλώσουμε, άκουσα το Γιάννη να φωνάζει σηκώθηκα να του δώσω ένα χάπι, με είδε και ήμουν σαν κόκκινο πανί. Ερχόταν κατά πάνω μου και βριζόμασταν» κατέθεσε.

Προσπάθησε δε να εξηγήσει την αρχική της συμπεριφορά λέγοντας: «Έχουμε περάσει μέσα από στάδιο του αλκοολισμού με τη λεκτική βία και δεν αντέχω άλλο τις φωνές. Κουράστηκα».

Πρόεδρος: Έχει ξανασυμβεί;

Μάρτυρας: Ναι παλαιότερα. Όταν είχε πιει. Τώρα δεν με ακούμπησε καν, μόνο βρισιές.

Δικαστής: Υπήρχαν φορές που σας έχει χτυπήσει όταν είχε πρόβλημα με το αλκοόλ;

Μάρτυρας: Ναι

Δικαστής: Εσείς όταν ερχόταν προς το μέρος σας το νιώσατε;

Μάρτυρας: Ότι θέλει να το παίξει νταής.

Δικαστής: Δε φοβηθήκατε ότι θα σας σκοτώσει;

Μάρτυρας: Όχι.

Απολογούμενος ο Γιάννης Γιοκαρίνης έκανε λόγο για εκνευρισμό στη διάρκεια του διαπληκτισμού.

Πρόεδρος: Είχατε σκοπό να τη χτυπήσετε;

Γιοκαρίνης: Όχι.

Πρόεδρος: Θέλετε να πείτε κάτι άλλο;

Γιοκαρίνης: Τι να πω, εσείς θα πείτε. Έχω πολλά χρόνια να πιω, το πάλεψα 15 χρόνια, 4 χρόνια είμαι εντελώς καθαρός. Και νωρίτερα είχα μεγάλα διαστήματα καθαρός, απλά έβαζα τρικλοποδιές στον εαυτό μου.

Οι κοινές δηλώσεις τους και το φιλί on camera

Ο δικηγόρος του Γιάννη Γιοκαρίνη αλλά και ο ίδιος αγκαλιά με τη σύζυγό του, μίλησαν στο MEGA λίγο αργότερα, όταν η υπόθεση έκλεισε.

«Μία εικόνα, χίλιες λέξεις. Εξέρχονται από το δικαστήριο χέρι χέρι. Ήταν μία άσχημη στιγμή λεκτική, η οποία πήρε διαστάσεις», είπε ο δικηγόρος του, χαρακτηρίζοντας το περιστατικό «μία άτυχη λεκτική στιγμή», με τον Γιάννη Γιοκαρίνη να συμπληρώνει:

«Το θέμα έληξε πριν αρχίσει. Δεν ήταν τίποτα. Έγραψαν διάφορα., μην τα χαρακτηρίσω. Χαμογελάω. Θέλω να πω ειρήνη, ηρεμία και αγάπη. Καθόλου βία πουθενά».

Μάλιστα, η σύζυγος του τραγουδοποιού, του έδωσε ένα φιλί στο μάγουλο on camera.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα