Γιώργος Τράγκας: Εξηγήσεις καλείται να δώσει η χήρα του, Μαρία Καρρά

Γιώργος Τράγκας: Εξηγήσεις καλείται να δώσει η χήρα του, Μαρία Καρρά
Γιώργος Τράγκας - Μαρία Καρρά papadakispress

Σε ανωμοτί εξηγήσεις ως ύποπτη για τέλεση κακουργηματικών πράξεων καλείται η χήρα του Γιώργου Τράγκα, Μαρία Καρρά στο πλαίσιο της προκαταρκτικής έρευνας που διενεργείται σε βάρος της για μη δήλωση και ανακριβή δήλωση πόθεν έσχες.

Κλήση για έγγραφες εξηγήσεις απέστειλε η Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας στη Μαρία Καρρά, χήρα του Γιώργου Τράγκα, ζητώντας της να καταθέσει ανωμοτί με την ιδιότητα του υπόπτου για μη υποβολή ή και ανακριβείς δηλώσεις πόθεν έσχες από το έτος 2012 και έπειτα.

Η κλήτευση έλαβε χώρα από τις εισαγγελικές αρχές στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης που έχει ξεκινήσει αναφορικά με τα περιουσιακά στοιχεία ύψους 30 εκατ. ευρώ, που φέρεται να μην δήλωσε ως όφειλε η Μαρία Καρρά εξαιτίας της ιδιότητάς της ως δημοσιογράφος.

Τα υπό διερεύνηση αδικήματα είναι τα κακουργήματα της υποβολής ανακριβούς δήλωσης πόθεν έσχες, για τα έτη 2012 έως 2016 και για μη υποβολή δήλωσης για την τελευταία 5ετία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Μαρία Καρρά θα ζητήσει και θα λάβει προθεσμία προκειμένου να λάβει γνώση της δικογραφίας που έχει σχηματιστεί, έτσι ώστε να αντικρούσει όσα υπάρχουν σε βάρος της.

Σύμφωνα με το σχετικό πόρισμα της Αρχής για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος, η Μαρία Καρρά απέκρυπτε ετησίως ποσά ή κινήσεις (πχ απόκτηση ακίνητης περιουσίας) που εκτιμούνται στα τρία εκατ. ευρώ.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα