ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ

Γιάννης Ραγκούσης

Ραγκούσης: "Μία από τις πιο βρώμικες και πλαστογραφημένες πολιτικές επιθέσεις από το σύστημα Μητσοτάκη"

Δήλωση με την οποία απαντά στις κατηγορίες που δέχεται για τα παιδιά του πραγματοποίησε ο Γιάννης Ραγκούσης. "Αισθάνομαι αηδία και αποτροπιασμό για την κατάντια του συστήματος Μητσοτάκη" αναφέρει μεταξύ άλλων.

Πόπη Τσαπανίδου

Τσαπανίδου: "Θα ψηφίσει η ΝΔ την τροπολογία για το πόθεν έσχες ή θα τη σταματήσουν νέοι Πάτσηδες, Καππάτοι και Παπαθανάσηδες;"

Πιέζει ο ΣΥΡΙΖΑ μετά την κατάθεση εκ νέου της τροπολογίας για να συμπεριληφθούν οι ρυθμίσεις των δανείων των πολιτικών προσώπων στο Πόθεν Έσχες.

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

ΣΥΡΙΖΑ: Τροπολογία για να συμπεριληφθούν στο Πόθεν Έσχες οι ρυθμίσεις των δανείων των πολιτικών

Διαφάνεια ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ και επανακαταθέτει την τροπολογία για να συμπεριληφθούν οι ρυθμίσεις των δανείων των πολιτικών προσώπων στο Πόθεν Έσχες.

Δήμος Αθηναίων

Τι απαντά ο αντιδήμαρχος Αθηναίων για το Πόθεν Έσχες του - Προκαταρκτική εξέταση για τις 800.000 ευρώ

Ο αντιδήμαρχος του δήμου Αθηναίων, Χρήστος Τεντόμας, ο οποίος ελέγχεται με βάση πόρισμα της Αρχής για το Ξέπλυμα Χρήματος απαντά στις σχετικές κατηγορίες με ανακοίνωσή του.

Ανδρέας Πάτσης: Ποινική δίωξη για δύο πλημμελήματα για τα Πόθεν Έσχες και τις εταιρείες

Ανδρέας Πάτσης: Ποινική δίωξη για δύο πλημμελήματα για τα Πόθεν Έσχες και τις εταιρείες

Αντιμέτωπος με δυο αδικήματα σε βαθμό πλημμελήματος είναι ο ανεξάρτητος βουλευτής, Ανδρέας Πάτσης, ο οποίος τον περασμένο Οκτώβριο βρέθηκε στο επίκεντρο με αφορμή καταγγελίες ότι ως δικηγόρος αναλάμβανε κρατικές δουλειές με απευθείας αναθέσεις και αγόραζε "κόκκινα δάνεια".

Ο Γιώργος Τράγκας και η Μαρία Καρρά

Γιώργος Τράγκας: Ποινική δίωξη για δύο κακουργήματα στη Μαρία Καρρά για τα Πόθεν Έσχες

Ποινική δίωξη για δύο κακουργήματα ασκήθηκε στη χήρα του Γιώργου Τράγκα, Μαρία Καρρά για υποβολή ανακριβών δηλώσεων πόθεν έσχες για τα έτη 2012 έως το 2015.

Συζυγικά Πόθεν Έσχες: Κυβερνητική υποχώρηση - Το δημοσίευμα του NEWS 24/7 και η αναδίπλωση Τσιάρα

Συζυγικά Πόθεν Έσχες: Κυβερνητική υποχώρηση - Το δημοσίευμα του NEWS 24/7 και η αναδίπλωση Τσιάρα

Θα δημοσιεύονται τα συζυγικά Πόθεν Έσχες δήλωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης, Κ. Τσιάρας και δεσμεύτηκε ότι θα καταθέσει νομοτεχνική ρύθμιση, μετά τον θόρυβο που προκλήθηκε με αφορμή το δημοσίευμα του NEWS 24/7.

Θέλουν να κρύψουν τα συζυγικά Πόθεν Έσχες

Θέλουν να κρύψουν τα συζυγικά Πόθεν Έσχες

Σημαντικά ερωτήματα για το αν θα δημοσιοποιούνται τα εισοδήματα των συζύγων των πολιτικών προσώπων, προκύπτουν από τις διατάξεις του νόμου για το Πόθεν Έσχες που συζητείται σήμερα στην Βουλή.

Οι προφητείες της Κεραμέως και οι ξεχασιάρηδες του Πόθεν Έσχες

Οι προφητείες της Κεραμέως και οι ξεχασιάρηδες του Πόθεν Έσχες

Η υπουργός Παιδείας ατενίζει ...το μέλλον των αλλαγών στην παιδεία που επέφερε, όμως είναι η μόνη που το κάνει. Ο Χάρης Καστανίδης μιλά για όσους δεν θυμούνται με τίποτε να καταθέσουν δήλωση περιουσιακής κατάστασης.

Γιώργος Τράγκας - Μαρία Καρρά

Γιώργος Τράγκας: Εξηγήσεις καλείται να δώσει η χήρα του, Μαρία Καρρά

Σε ανωμοτί εξηγήσεις ως ύποπτη για τέλεση κακουργηματικών πράξεων καλείται η χήρα του Γιώργου Τράγκα, Μαρία Καρρά στο πλαίσιο της προκαταρκτικής έρευνας που διενεργείται σε βάρος της για μη δήλωση και ανακριβή δήλωση πόθεν έσχες.

Ανδρέας Πάτσης: Το "πλούσιο" Πόθεν Έσχες του βουλευτή που κυνηγούσε τα δάνεια των Ελλήνων

Ανδρέας Πάτσης: Το "πλούσιο" Πόθεν Έσχες του βουλευτή που κυνηγούσε τα δάνεια των Ελλήνων

Αίσθηση προκαλεί το Πόθεν Έσχες του μέχρι χθες "γαλάζιου" βουλευτή Ανδρέα Πάτση. Από 161.000 ευρώ το 2018 οι συμμετοχές σε εταιρείες έφθασαν σε 1,33 εκ. ευρώ μέσα σε δύο χρόνια. Τα μισόλογα και ο "τρύπιος" έλεγχος της Επιτροπής της Βουλής. Υποστηρίζει ότι τα "ήξεραν όλα στη ΝΔ".

Επιχείρηση "Προοδευτικο Προφίλ" για την Νίκη Κεραμέως

Νίκη Κεραμέως: Η "Υπουργός του Εκατομμυρίου" προσπαθεί τώρα να φτιάξει προοδευτικό προφίλ

Η υπουργός Παιδείας εμφανίζεται όψιμα ως επικριτής της απόφασης του Δικαστηρίου των ΗΠΑ για τις αμβλώσεις, ενώ επί υπουργίας της παρουσιάστηκε στα σχολεία της χώρας η "Θεωρία του Αγέννητου Παιδιού".

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Νάσος Ηλιόπουλος

Ηλιόπουλος: Για την κυβέρνηση χαριστικές ρυθμίσεις δανείων, για τους πολίτες πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας

Να ψηφίσουν την τροπολογία για το πόθεν έσχες που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ζητά από την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας ο εκπρόσωπος Τύπου Νάσος Ηλιόπουλος. Η απάντησή της.

Στιγμιότυπο από τη Βουλή

Βουλή: Τροπολογία ΣΥΡΙΖΑ για τη μεταρρύθμιση του νόμου περί πόθεν έσχες

Σε αιτιολογική έκθεση τροπολογίας που κατατέθηκε από 15 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, χαρακτηρίζεται επιβεβλημένη η επέκταση των υποχρεώσεων υποβολής αρχικής ή ετήσιας δήλωσης "πόθεν έσχες".

Πόθεν Έσχες-πρόκληση: Γαλάζιοι υπουργοί με εκατομμύρια και πολλά δάνεια

Πόθεν Έσχες-πρόκληση: Γαλάζιοι υπουργοί με εκατομμύρια και πολλά δάνεια

Κραυγαλέα αντίθεση ανάμεσα στα ιλιγγιώδη ποσά που καταγράφονται στις δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης και σε όσα βιώνει σήμερα η κοινωνία. Από τη μια εισοδήματα, ακίνητα και μετοχές και από την άλλη οι μέρες που περισσεύουν όταν τελειώνει ο μισθός.

Γιώργος Τράγκας

Πόθεν Έσχες στη σκιά του Τράγκα

Η δεδομένη δυσπιστία των πολιτών απέναντι στην ανακοίνωση των Πόθεν Έσχες, που δεν μας διαφωτίζουν καθόλου για το Πόθεν, πολλαπλασιάστηκε μετά τις αποκαλύψεις για τον Γιώργο Τράγκα. Εκτός από ένα 24ωρο κουτσομπολιό κανένας δεν γίνεται σοφότερος.

Βασίλης Οικονόμου

Βασίλης Οικονόμου: Το Πόθεν Έσχες του βουλευτή που μας είπε ότι "το τζάμπα πέθανε"

Ο Βασίλης Οικονόμου των 18 ακινήτων και των 259.000 ευρώ σε οφειλές, αισθάνεται πως μπορεί να κουνάει το δάχτυλο στον πολίτη που αδυνατεί να πληρώσει το ρεύμα του. Και όλα αυτά, με κυβερνητική κάλυψη.

Χρήματα (φωτογραφία αρχείου)

Πόθεν έσχες: Νέα παράταση για την υποβολή των δηλώσεων

Εντός του νέου έτους η καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή των δηλώσεων. Ήταν να υποβληθούν έως 31 Ιανουαρίου του 2022, όμως μετά την ψήφιση της διάταξης του άρθρου 68 του ν. 4871/2021, δόθηκε παράταση.