ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ

Ο Κυριάκος Βελόπουλος.

To πόθεν έσχες του Κυριάκου Βελόπουλου με 8000€ εισόδημα το 2018 και 438.000€ στη Γερμανία

Λιγότερα από 8.500 ευρώ δήλωσε καθαρό εισόδημα ο Κυριάκος Βελόπουλος το 2018. Οι καταθέσεις του σε τράπεζες της Ελλάδας και του Εξωτερικού ξεπερνούν τις 440 χιλιάδες ευρώ με τη συντριπτική πλειοψηφία να είναι στη Γερμανία.

Πόθεν έσχες: Τι δήλωσαν όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί

Πόθεν έσχες: Τι δήλωσαν όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί

Δείτε όλα τα πόθεν έσχες των πολιτικών αρχηγών του έτους 2019 (χρήση 2018). Τι δηλώνουν Κυριάκος Μητσοτάκης, Αλέξης Τσίπρας, Φώφη Γεννηματά, Δημήτρης Κουτσούμπας, Γιάνης Βαρουφάκης και Κυριάκος Βελόπουλος.

Οι πολιτικοί αρχηγοί

Τα πόθεν έσχες όλων των πολιτικών αρχηγών

Τι δηλώνουν πολιτικοί αρχηγοί, υπουργοί και βουλευτές για τα έτη 2016 , 2017 και 2018. Οι καταθέσεις, τα ακίνητα και τα εισοδήματα. Η περιουσιακή κατάσταση Μητσοτάκη, Τσίπρα, Γεννηματά, Κουτσούμπα, Καμμένου, Βαρουφάκη

Στιγμιότυπο από συζήτηση στη Βουλή

Στη δημοσιότητα 2.659 δηλώσεις "πόθεν έσχες" πολιτικών προσώπων για το διάστημα 2016-2018

Αναρτημένες στον διαδικτυακό τόπο της Βουλής θα παραμείνουν οι δηλώσεις "πόθεν έσχες" για όσο διάστημα διαρκεί η θητεία των υπόχρεων και επιπλέον τρία χρόνια από τη λήξη αυτής.

Το Συμβούλιο της Επικρατείας

ΣτΕ: Απορρίφθηκαν οι αιτήσεις ακύρωσης για το "πόθεν έσχες"

Το ΣτΕ απέρριψε τις αιτήσεις πέντε δικαστικών ενώσεων, κρίνοντας συνταγματικές όλες τις διατάξεις του νόμου για το "πόθεν έσχες", ανάμεσά τους και το σκέλος για τα μη- δηλωθέντα τιμαλφή.

Συζήτηση και ψήφιση επί της αρχής, των άρθρων και του συνόλου του σχεδίου νόμου του Υπουργού Επικρατείας "Σύσταση, συγκρότηση και αρμοδιότητες της Κεντρικής Επιτροπής Κωδικοποίησης και άλλες διατάξεις".

Πόθεν έσχες: Καταψήφισε η ΝΔ την τροπολογία για την υποχρεωτική άρση του τραπεζικού απορρήτου – "Τι φοβάται" ρωτά το Μαξίμου

"Ποιος ξέρει τι φοβάται ότι θα αποκαλυφθεί" αναρωτήθηκε το Μέγαρο Μαξίμου ζητώντας από την ΝΔ "να εξηγήσει τι ακριβώς φοβάται και δεν θέλει έλεγχο στις τραπεζικές και χρηματιστηριακές συναλλαγές των στελεχών της".

Στιγμιότυπο από συζήτηση στη Βουλή

Υποχρεωτική η άρση του τραπεζικού απορρήτου για τον έλεγχο πόθεν έσχες

Την σχετική τροπολογία κατέθεσαν δύο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ - "Ενισχύεται η αξιοπιστία του ελέγχου", σημείωσε η Π. Κοζομπόλη, ενώ ο Σπ. Λάππας παρατήρησε, ότι για οποιαδήποτε πληροφορία μπορεί να υπάρξει άρση του απορρήτου για όλα τα πολιτικά πρόσωπα.

Φωτογραφία αρχείου

Πόθεν έσχες: Ξεκίνησε μετ' εμποδίων η ηλεκτρονική υποβολή των δηλώσεων του 2018

Σε παραγωγική λειτουργία τέθηκε η Εφαρμογή για την Υποβολή του Πόθεν έσχες. Η διορία υποβολής των δηλώσεων για 200.000 υπόχρεους λήγει στις 31 Μαρτίου 2019. Ποια δικαιολογητικά χρειάζονται.

Έδρανα στη Βουλή

Στις 18 Φλεβάρη η έναρξη της διαδικασίας υποβολής δηλώσεων πόθεν έσχες

Η γενική γραμματεία πληροφοριακών συστημάτων ζήτησε περισσότερο χρόνο για να αναβαθμίσει την διαδικτυακή ηλεκτρονική εφαρμογή. Ο υπουργός Δικαιοσύνης Μιχάλης Καλογήρου ζήτησε να γίνει δεκτή η βουλευτική τροπολογία του Γιώργου Παπαφιλίππου από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Πλάνο από τη Βουλή τη Δευτέρα 1η Οκτωβρίου

Στη Βουλή το Νομοσχέδιο για το "πόθεν έσχες"

Κατατέθηκε τη Δευτέρα στη Βουλή το νομοσχέδιο για τις δηλώσεις «πόθεν έσχες, ύστερα από την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας να κρίνει αντισυνταγματικό τον προηγούμενο νόμο.