ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ

Βασίλης Οικονόμου

Βασίλης Οικονόμου: Το Πόθεν Έσχες του βουλευτή που μας είπε ότι "το τζάμπα πέθανε"

Ο Βασίλης Οικονόμου των 18 ακινήτων και των 259.000 ευρώ σε οφειλές, αισθάνεται πως μπορεί να κουνάει το δάχτυλο στον πολίτη που αδυνατεί να πληρώσει το ρεύμα του. Και όλα αυτά, με κυβερνητική κάλυψη.

Χρήματα (φωτογραφία αρχείου)

Πόθεν έσχες: Νέα παράταση για την υποβολή των δηλώσεων

Εντός του νέου έτους η καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή των δηλώσεων. Ήταν να υποβληθούν έως 31 Ιανουαρίου του 2022, όμως μετά την ψήφιση της διάταξης του άρθρου 68 του ν. 4871/2021, δόθηκε παράταση.

Πόθεν Έσχες: Λεφτά υπάρχουν, δάνεια πολλά, να μη γίνουν αγύριστα…

Πόθεν Έσχες: Λεφτά υπάρχουν, δάνεια πολλά, να μη γίνουν αγύριστα…

Ο Γιώργος Καρελιάς γράφει για το Πόθεν Έσχες, που είναι κυρίως "Εσχες" και καθόλου "Πόθεν" και τον υψηλό δανεισμό των πολιτικών, που όπως αποδεικνύεται δεν ζουν στην ίδια χώρα με τον μέσο πολίτη.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης

ΣΥΡΙΖΑ για πόθεν έσχες Μητσοτάκη: Τι κρύβει η γαλλική εταιρία και δεν την δηλώνει;

"Ο κ. Μητσοτάκης, όσο και να προσπαθεί να μετατρέψει την Ελλάδα από ευνομούμενη ευρωπαϊκή χώρα σε κακέκτυπο απολυταρχικών καθεστώτων, να ξέρει ότι δεν θα μείνει τίποτα κρυφό" αναφέρει σε νέα ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

Πόθεν Έσχες: Πάνω από 2 εκατομμύρια ευρώ τα δάνεια του οικονομικού επιτελείου της κυβέρνησης

Πόθεν Έσχες: Πάνω από 2 εκατομμύρια ευρώ τα δάνεια του οικονομικού επιτελείου της κυβέρνησης

Τα πόσα που έχουν δανειστεί Γεωργιάδης, Σκυλακάκης, Ζαββος, Βεσυρόπουλος και Τσακιρης, βάσει του Πόθεν Έσχες που κατέθεσαν. Εξαίρεση αποτελούν οι Χρ. Σταϊκούρας και Χρ. Δήμας

Κεντρικά Γραφεία ΣΥΡΙΖΑ

ΣΥΡΙΖΑ για "πόθεν έσχες" του πρωθυπουργού

"Εδώ και 15 ημέρες καλούμε τον κ. Μητσοτάκη να δώσει ξεκάθαρες απαντήσεις για τις ανακριβείς δηλώσεις πόθεν έσχες που καταθέτει εδώ και 4 χρόνια" αναφέρει μεταξύ άλλων ο ΣΥΡΙΖΑ στην ανακοίνωσή του.

Ο Αλέξης Τσίπρας

ΣΥΡΙΖΑ: Εβδομάδα "σκληρού ροκ" με μετοχές, εταιρίες και το πρωθυπουργικό Πόθεν Έσχες

Ο ΣΥΡΙΖΑ εγείρει ερωτήματα για το Πόθεν Έσχες του Κυριάκου Μητσοτάκη, ενώ, παράλληλα, βρίσκεται "στην επίθεση" για τις κατηγορίες για δωροδοκία κατά του Νίκου Παππά.

Ο Κυριάκος Βελόπουλος.

To πόθεν έσχες του Κυριάκου Βελόπουλου με 8000€ εισόδημα το 2018 και 438.000€ στη Γερμανία

Λιγότερα από 8.500 ευρώ δήλωσε καθαρό εισόδημα ο Κυριάκος Βελόπουλος το 2018. Οι καταθέσεις του σε τράπεζες της Ελλάδας και του Εξωτερικού ξεπερνούν τις 440 χιλιάδες ευρώ με τη συντριπτική πλειοψηφία να είναι στη Γερμανία.

Πόθεν έσχες: Τι δήλωσαν όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί

Πόθεν έσχες: Τι δήλωσαν όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί

Δείτε όλα τα πόθεν έσχες των πολιτικών αρχηγών του έτους 2019 (χρήση 2018). Τι δηλώνουν Κυριάκος Μητσοτάκης, Αλέξης Τσίπρας, Φώφη Γεννηματά, Δημήτρης Κουτσούμπας, Γιάνης Βαρουφάκης και Κυριάκος Βελόπουλος.

Οι πολιτικοί αρχηγοί

Τα πόθεν έσχες όλων των πολιτικών αρχηγών

Τι δηλώνουν πολιτικοί αρχηγοί, υπουργοί και βουλευτές για τα έτη 2016 , 2017 και 2018. Οι καταθέσεις, τα ακίνητα και τα εισοδήματα. Η περιουσιακή κατάσταση Μητσοτάκη, Τσίπρα, Γεννηματά, Κουτσούμπα, Καμμένου, Βαρουφάκη