Γλυφάδα: “Πάω να τους καθαρίσω” είπε ο δράστης – Σοκάρουν οι λεπτομέρειες από το μακελειό

Διαβάζεται σε 2'
Αστυνομικές δυνάμεις έξω από τη ναυτιλιακή εταιρεία όπου έγινε το μακελειό
Αστυνομικές δυνάμεις έξω από τη ναυτιλιακή εταιρεία όπου έγινε το μακελειό Michael Varaklas/AP Photo

Πως έγινε το μακελειό σε ναυτιλιακή εταιρεία στη Γλυφάδα. Αναλυτικά οι κινήσεις του δράστη.

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες από τη φονική επίθεση σε ναυτιλιακή εταιρεία στη Γλυφάδα, το πρωί της Δευτέρας (12/2), κατά την οποία έπεσαν νεκροί η ιδιοκτήτρια της εταιρείας, ο συνιδιοκτήτης και γαμπρός της διευθύντριας και ένας υπάλληλος, ο οποίος ήταν πρώην καπετάνιος.

Ο 76χρονος δράστης αιγυπτιακής καταγωγής, ο οποίος μέχρι πρότινος εργαζόταν ως επιστάτης στο σπίτι της ιδιοκτήτριας της ναυτιλιακής, Μαρίας Καρνέση, αυτοκτόνησε, μετά το μακελειό στην αποθήκη της εταιρείας.

Καρέ καρέ η φονική επίθεση στη Γλυφάδα

Σύμφωνα με πληροφορίες της Αστυνομίας, ο 76χρονος έφτασε στα γραφεία της εταιρείας, επί της οδού Αρτεμισίου και Φλέμινγκ, γύρω στις 10:20 το πρωί της Δευτέρας (12/2). Ανέβηκε τις σκάλες, όπου συνάντησε έναν εργαζόμενο που φέρεται να του είπε, “πάω να τους καθαρίσω και μετά θα αυτοκτονήσω, θα δεις τι θα γίνει”.

Αφού κατάφερε να τον προσπεράσει, έσπασε την πόρτα του πρώτου ορόφου, μπήκε στο γραφείο της διευθύντριας, Μαρίας Καρνέση, και την πυροβόλησε μία φορά στην πλάτη. Η κ. Καρνέση βγήκε έξω για να ζητήσει βοήθεια από τον γαμπρός της και τον υπάλληλο (πρώην καπετάνιο) που βρίσκονταν στα διπλανά γραφεία.

Τότε, ο δράστης την εκτέλεσε, πυροβολώντας τη στο κεφάλι.

Ο υπάλληλος της εταιρείας και πρώην καπετάνιος κατευθύνθηκε κατά πάνω του και τον ακινητοποίησε, προκειμένου να τον αφοπλίσει.

Ο 76χρονος, προκειμένου να ξεφύγει, έβγαλε το περίστροφο και τον πυροβόλησε ενώ στη συνέχεια σκότωσε και τον γαμπρό.

Ακολούθως, ο δράστης ανέβηκε στον δεύτερο όροφο, όπου οι εργαζόμενες, έχοντας ακούσει τους πυροβολισμούς είχαν προλάβει να κλειδωθούν στο μπάνιο. Αφού δεν βρήκε κανέναν εκεί, κατέβηκε στο αμάξι του, άφησε το περίστροφο και στη συνέχεια πήγε στην αποθήκη, στο υπόγειο της εταιρείας, όπου και αυτοκτόνησε με την καραμπίνα.

Σημειώνεται ότι ο 76χρονος εργαζόταν πάνω από 30 χρόνια στην οικογένεια της Μαρίας Καρνέση, η οποία φέρεται να μην διατηρούσε το τελευταίο διάστημα και τις καλύτερες σχέσεις με τον αδερφό της, Σπύρο Καρνέση, και τα τελευταία χρόνια πρόσεχε τη μητέρα τους.

Η Μαρία Καρνέση θέλοντας να πάει κόντρα στον αδερφό της, μεγαλομέτοχο της εταιρείας, φέρεται να απέλυσε εργαζόμενους της ναυτιλιακής, μεταξύ των οποίων και τον Αιγύπτιο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα