Μακελειό στη Γλυφάδα: Σκότωσε τρία άτομα και αυτοκτόνησε

Διαβάζεται σε 2'
Πυροβολισμοί σε ναυτιλιακή εταιρεία στη Γλυφάδα
Πυροβολισμοί σε ναυτιλιακή εταιρεία στη Γλυφάδα ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Μακελειό σε ναυτιλιακή εταιρεία στη Γλυφάδα, όπου ένοπλος εισέβαλε με καραμπίνα, σκότωσε τρία άτομα και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Σε πρωτοφανή τραγωδία για τα ελληνικά δεδομένα εξελίχθηκε η υπόθεση ομηρίας που έλαβε χώρα το πρωί της Δευτέρας (12/02), μετά από επεισόδιο με πυροβολισμούς σε ναυτιλιακή εταιρεία στη Γλυφάδα.

Οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο για έναν νεκρό και δύο τραυματίες, ωστόσο σύμφωνα με τον νεότερο απολογισμό, οι νεκροί είναι τέσσερις και ανάμεσά τους βρίσκεται και ο δράστης της ένοπλης επίθεσης.

Άνδρες της ΕΚΑΜ εντόπισαν τον ένοπλο νεκρό, με την καραμπίνα δίπλα του, στο υπόγειο του κτιρίου της ναυτιλιακής, η οποία βρίσκεται επί της οδού Αρτεμισίου και Φλέμινγκ και στην οποία ο άνδρας εισέβαλε στις 10:20 το πρωί σκορπίζοντας τον θάνατο.

Νεκρή είναι η ιδιοκτήτρια της εταιρείας, στο σπίτι της οποίας δούλευε ο δράστης, ο γαμπρός της και ένας πρώην καπετάνιος που εργαζόταν ακόμη στην εταιρεία.

Άνδρες της αστυνομίας και δυνάμεις της ΕΚΑΜ που πραγματοποίησαν έφοδο στα γραφεία της εταιρείας, εντόπισαν και απεγκλώβισαν δύο γυναίκες, οι οποίες είχαν κλειδωθεί σε μία τουαλέτα. Επίσης, δύο άτομα μεταφέρθηκαν στο Ασκληπιείο με κρίση πανικού, ενώ το νοσοκομείο είναι σε ετοιμότητα παρ’ όλο που δεν είναι σε εφημερία.

Με εντολή της ΕΛΑΣ αποδεσμεύονται τα ασθενοφόρα από το σημείο καθώς υπάρχουν μόνο νεκροί και όχι τραυματίες.

Ποιος ήταν ο δράστης

Ο δράστης ήταν αιγυπτιακής καταγωγής, ηλικίας 76 ετών και εργαζόταν στο σπίτι της ιδιοκτήτριας της ναυτιλιακής, ενώ φέρεται να είχε απολυθεί πρόσφατα.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει η ΕΡΤ, ο 70χρονος δράστης μπαίνοντας στο κτίριο φέρεται να είπε στους πρώην συναδέλφους του ότι “ήρθα για να λύσουμε το πρόβλημά μας, ήρθα για να ξεκαθαρίσουμε“.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα