Γλυκά Νερά: Η δίωξη κατά του 33χρονου πιλότου

Γλυκά Νερά: Η δίωξη κατά του 33χρονου πιλότου
Caption / Glomex, OPEN

O 33χρονος πιλότος και δολοφόνος της 20χρονης συζύγου του Καρολάιν θεωρείται από τις αρχές ως "άνθρωπος χωρίς αναστολές". Τί αναφέρεται στο ένταλμα σύλληψης σε βάρος του.

Δύο κακουργήματα και δύο πλημμελήματα βαραίνουν πλέον τον 33χρονο σύζυγο της Καρολάιν, ο οποίος αναμένεται σύντομα να βρεθεί ενώπιον των δικαστικών αρχών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για:

  • ανθρωποκτονία από πρόθεση τελεσθείσα σε ήρεμη ψυχική κατάσταση (κακούργημα)
  • κακοποίηση ζώου (κακούργημα)
  • ψευδής καταγγελία επειδή κατέστησε άλλους υπόπτους (πλημμέλημα)
  • ψευδή κατάθεση κατ’εξακολούθηση στις αρχές (πλημμέλημα)

Σε βάρος του εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και πλέον αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του τακτικού ανακριτή, όπου αναμένεται να ζητήσει και να λάβει προθεσμία για να απολογηθεί τις επόμενες ημέρες. Ο ίδιος φέρεται να έχει πει: «Δεν ήθελα να τη σκοτώσω. Έπαθα σοκ όταν κατάλαβα τί συνέβη». Φέρεται να πρόσθεσε ότι η σκηνοθεσία έγινε «για το παιδί του».

Το σκεπτικό του εντάλματος

Σύμφωνα με το ένταλμα, ο κατηγορούμενος δεν έχει αναστολές, πράγμα που καταδεικνύεται από το έγκλημα αυτό καθαυτό. Πληροφορίες αναφέρουν ότι στο ένταλμα επισημαίνεται ότι θεωρείται ύποπτος φυγής εξαιτίας της επαγγελματικής ιδιότητάς του και της οικονομικής του άνεσης. Επίσης, θεωρήθηκε ύποπτος τέλεσης νέων αξιόποινων πράξεων, καθώς ελήφθη υπόψη ο τρόπος θανάτου της Καρολάιν, η σκηνοθετημένη ληστεία και η προσπάθεια παραπλάνησης των αρχών.

Η δήλωση του δικηγόρου του 33χρονου πιλότου

Μετανιωμένος και συγκλονισμένος από το γεγονός του θανάτου της 20χρονης συζύγου του, Καρολάιν δηλώνει μέσω του δικηγόρου του, Βασίλη Σπύρου, ο 33χρονος πιλότος. Μάλιστα, σύμφωνα με τον δικηγόρο του, ο καθ’ ομολογία δολοφόνος «ξαλάφρωσε» με την ομολόγια του για την τέλεση της δολοφονίας.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα