Η αποκάλυψη για τα “3υχαριστ0ύμε” στους δρόμους της Αθήνας

Η αποκάλυψη για τα “3υχαριστ0ύμε” στους δρόμους της Αθήνας
"Σας 3υχαριστ0ύμε": Η νέα καμπάνια των Γιατρών Χωρίς Σύνορα Youtube

Οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα κλείνουν 30 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα και αποκαλύπτουν τι σημαίνουν τα περίεργα συνθήματα που είδαμε στους δρόμους της Αθήνας.

Τι είναι αυτά τα περίεργα «3υχαριστ0ύμε» που είδαμε τις προηγούμενες μέρες στους δρόμους της Αθήνας; Τα έγραψαν οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα που φέτος κλείνουν 30 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα και θέλουν να ευχαριστήσουν τους δωρητές τους, που τους υποστηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια.

Ήταν το 1990 όταν οι πρώτοι Γιατροί Χωρίς Σύνορα από την Ελλάδα έφυγαν σε αποστολή. Σήμερα, το Ελληνικό Τμήμα των Γιατρών Χωρίς Σύνορα μετρά 30 χρόνια γεμάτα από εμπειρίες, προκλήσεις, χαμόγελα και αγωνίες.

Μέσα σε αυτά τα 30 χρόνια, οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα έχουν ακούσει χιλιάδες ευχαριστώ. Και το συναίσθημα που νιώθουν κάθε φορά στο άκουσμά του, είναι πραγματικά μοναδικό. Για αυτά τα ευχαριστώ, τα χαμόγελα ή τα δάκρυα χαράς που τα συνοδεύουν συνεχίζουν να βρίσκονται εκεί όπου υπάρχει ανάγκη.

Φέτος μέσα από αυτή την καμπάνια θέλουν να το νιώσετε κι εσείς. Για αυτό, ήρθαν εκείνοι σε εσάς. Όπως και όσο μας επιτρέπουν οι καιροί.

Ήρθαν σε κάποιους από εσάς, με τη σιγουριά όμως πως το μήνυμά τους θα φτάσει σε όλους σας. Για να σας πούνε από κοντά ένα μεγάλο ευχαριστώ. Γιατί αυτό το ευχαριστώ, είναι δικό σας.

Μάθε περισσότερα και στήριξε κι εσύ το έργο των Γιατρών Χωρίς Σύνορα εδώ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα