Η “ΑΠΟΣΤΟΛΗ” στο πλευρό των μικρών επιχειρήσεων

Η “ΑΠΟΣΤΟΛΗ” στο πλευρό των μικρών επιχειρήσεων
Η "ΑΠΟΣΤΟΛΗ" στο πλευρό των μικρών επιχειρήσεων "ΑΠΟΣΤΟΛΗ"

Στη βιωσιμότητα και ανάπτυξη των πολύ μικρών επιχειρήσεων συμβάλλει η "ΑΠΟΣΤΟΛΗ" και για 9η χρονιά δωρίζει παραγωγικό εξοπλισμό με χρηματοδότηση του Ανθρωπιστικού Οργανισμού International Orthodox Christian Charities – IOCC.

Πιστή στο πλευρό των μικρομεσαίων επιχειρήσεων θα σταθεί για 9η χρονιά ο Φιλανθρωπικός Οργανισμός της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών «ΑΠΟΣΤΟΛΗ», δωρίζοντας παραγωγικό εξοπλισμό αξίας 8.200€ με χρηματοδότηση του Ανθρωπιστικού Οργανισμού International Orthodox Christian CharitiesIOCC.

Πανελλαδικά θα ενισχυθούν με καινούργιο εξοπλισμό οι μεταποιητικές επιχειρήσεις του αγροδιατροφικού τομέα και των πολιτιστικών και δημιουργικών δραστηριοτήτων, ενώ θα λάβουν επιπλέον επιχειρηματική καθοδήγηση, ενδυναμώνοντας τη θέση τους σε ένα ιδιαίτερα απαιτητικό και μεταβαλλόμενο επιχειρηματικό περιβάλλον.

Το Πρόγραμμα Ενίσχυσης Επιχειρήσεων εκσυγχρόνισε από το 2014 έως και σήμερα τον παραγωγικό εξοπλισμό 159 επιχειρήσεων και συνεταιρισμών με συνολική αξία περίπου 1,9 εκατομμύρια ευρώ. Τα μέλη 19 αγροτικών συνεταιρισμών εκπαιδεύτηκαν στην ασφαλή διαχείριση τροφίμων, ενώ οι ιδιοκτήτες 50 πολύ μικρών επιχειρήσεων ανέπτυξαν τις δραστηριότητες και την εξωστρέφεια τους μέσω της επιχειρηματικής καθοδήγησης (mentoring) που έλαβαν από έμπειρα μέλη – μέντορες του ΚΕΜΕΛ (Κέντρο Εθελοντών Μάνατζερ Ελλάδος) με τους οποίους η «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» συνεργάζεται τα έξι τελευταία χρόνια.

Η "ΑΠΟΣΤΟΛΗ" στο πλευρό των μικρών επιχειρήσεων "ΑΠΟΣΤΟΛΗ"

Η αίτηση συμμετοχής υποβάλλεται έως και την Κυριακή, 9 Ιουλίου 2023. Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα στην ιστοσελίδα του οργανισμού «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» (www.mkoapostoli.gr «Πρόγραμμα Ενίσχυσης Επιχειρήσεων και Συνεταιρισμών»).

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα