Ηράκλειο: Χαροπαλεύει 4χρονος που έπεσε από μπαλκόνι

Ηράκλειο: Χαροπαλεύει 4χρονος που έπεσε από μπαλκόνι

Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στην εντατική ένα 4χρονο αγοράκι, το οποίο έπεσε από το μπαλκόνι του σπιτιού του, στον 4ο όροφο πολυκατοικίας

Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείου Ηρακλείου ένα 4χρονο αγοράκι, το οποίο έπεσε από το μπαλκόνι του σπιτιού του, στον 4ο όροφο πολυκατοικίας στην περιοχή της Θερίσου.

Το ατύχημα συνέβη το μεσημέρι της Τετάρτης (04/09), όταν το παιδί εκμεταλλευόμενο ολιγόλεπτη απουσία της μητέρας, που πήγε στην τουαλέτα, βγήκε στο μπαλκόνι. Σύμφωνα με πληροφορίες, υπήρχε πλέγμα στα κάγκελα αλλά άγνωστο πώς, ο μικρός το έβγαλε, καταλήγοντας στο κενό.

Αμέσως έσπευσε στο σημείο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο μετέφερε το αγοράκι στο νοσοκομείο ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι έπεσε σε χώμα και όχι σε σκληρή επιφάνεια.

Πληροφορίες από flashnews.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα