Και δεύτερο θύμα καταγγέλλει τον μαστροπό αστυνομικό

Διαβάζεται σε 2'
Και δεύτερο θύμα καταγγέλλει τον μαστροπό αστυνομικό
Θύμα κακοποίησης

Μία φίλη του δεύτερου θύματος ενημέρωσε τις Αρχές για την ύπαρξή της, οι αστυνομικοί μίλησαν μαζί της και πρόκειται να καταθέσει την Πέμπτη στον Ανακριτή, μια ημέρα μετά την απολογία του επίορκου αστυνομικού.

Ακόμη μία κοπέλα καταγγέλλει πως έχει πέσει θύμα του μαστροπού αστυνομικού που συνελήφθη χτες, Δευτέρα (2/10), από το Εσωτερικών Υποθέσεων για εμπορία ανθρώπων και βιασμό κατ’ εξακολούθηση.

Μία φίλη του δεύτερου θύματος από την Ρουμανία ενημέρωσε τις Αρχές για την ύπαρξή της. Οι αστυνομικοί ήρθαν σε επαφή μαζί της και έμαθαν πως είχε παρόμοια εμπειρία με τον συγκεκριμένο αστυνομικό πριν την 34χρονη από το Καμερούν που ήταν μαζί της επί 2,5 χρόνια, κάτι που σημαίνει ότι ο συγκεκριμένος αστυνομικός από την ημέρα που μπήκε στις πεζές περιπολίες ξεκίνησε και αυτή την δραστηριότητα σε βάρος ιεροδούλων στο κέντρο της Αθήνας.

Η δεύτερη κοπέλα καταγγέλλει και εκείνη πως της αφαιρούσε χρήματα και πως επίσης την κακοποιούσε σεξουαλικά, καθώς όμως η υπόθεση έχει περάσει πλέον στην κύρια Ανάκριση, θα κληθεί την Πέμπτη να καταθέσει επισήμως όσα καταγγέλλει στον αρμόδιο Ανακριτή που χειρίζεται τη υπόθεση. Ο επίορκος αστυνομικός θα απολογηθεί την Τετάρτη ενώπιον του Ανακριτή.

Σε βάρος του, εκτός της σύλληψης και των βαρύτατων κατηγοριών που αντιμετωπίζει, από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ανακοινώνεται ότι σε βάρος του διατάχθηκε η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης, ενώ παράλληλα τέθηκε σε διαθεσιμότητα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα