Καμίνης: Απαραίτητη η πρόσληψη προσωπικού στους βρεφονηπιακούς σταθμούς
Για ποιους λόγους ο δήμαρχος Αθηναίων ζήτησε την άμεση πρόσληψη προσωπικού για τους δημοτικούς βρεφονηπιακούς σταθμούς
- 29 Αυγούστου 2013 20:44
Απαραίτητη χαρακτηρίζει την πρόσληψη προσωπικού, για τη λειτουργία των 77 δημοτικών βρεφονηπιακών σταθμών στο δήμο Αθηναίων, μετά και τη σημαντική μείωση των υπαλλήλων (συνταξιοδοτήσεις, δικαστικές αποφάσεις κλπ) ο δήμαρχος Γιάννης Καμίνης, κατά τη σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.
Ο κ. Καμίνης ανέφερε, ότι από τις 6 Μαρτίου είχε ξεκινήσει τις διαδικασίες για την πρόσληψη συνολικά 326 υπαλλήλων, με συμβάσεις εργασίας ορισμένου χρόνου, αλλά η διαδικασία δεν έχει ολοκληρωθεί, καθώς υπάρχει “μία απαράδεκτη καθυστέρηση”.
Εξάλλου, το Δημοτικό Συμβούλιο ενέκρινε κατά πλειοψηφία την πρόταση να παραταθεί έως τις 22 Σεπτεμβρίου η λειτουργία των χώρων που λειτουργούν ως θεατρικές σκηνές.
Για το θέμα αυτό, ο κ. Καμίνης είπε πως η νέα παράταση κρίνεται επιβεβλημένη, λόγω της κυβερνητικής απόφασης να παύσει τη λειτουργία της δημοτικής αστυνομίας, ενώ αναφέρθηκε και στη νομοθετική πρόταση που κατέθεσε η δημοτική αρχή στα συναρμόδια υπουργεία, έτσι ώστε να μπει τέλος στην εκκρεμότητα, για την ασφαλή λειτουργία των θεατρικών σκηνών.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ