Καταδίωξη κλεμμένου οχήματος στα Σπάτα – Συνελήφθη 15χρονος

Διαβάζεται σε 2'
Καταδίωξη κλεμμένου οχήματος στα Σπάτα – Συνελήφθη 15χρονος
INTIME

Ο ανήλικος που συνελήφθη ήταν ο συνοδηγός του αυτοκινήτου, ο οποίος κατέβηκε από το αυτοκίνητο κάποια στιγμή που εξελισσόταν η καταδίωξη και αποπειράθηκε να διαφύγει τρέχοντας. Είχε προηγηθεί από τους δράστες διάρρηξη και κλοπή χρημάτων από σουπερμάρκετ στην περιοχή.

Συναγερμός σήμανε τα μεσάνυχτα στην Αστυνομία στην περιοχή των Σπάτων, όπου ο τυχαίος εντοπισμός ενός κλεμμένου οχήματος οδήγησε σε καταδίωξη.

Αρχικά, εντοπίστηκε αυτοκίνητο για το οποίο είχε δηλωθεί κλοπή και οι περιπολούντες αστυνομικοί έκαναν σήμα στον οδηγό για να σταματήσει για έλεγχο. Εκείνος δεν συμμορφώθηκε και ανέπτυξε ταχύτητα με αποτέλεσμα να ακολουθήσει καταδίωξη.

Στη συμβολή των οδών Εθνικής Αντιστάσεως και Μεγάλου Αλεξάνδρου, στην Παλλήνη, ο οδηγός έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε σε πινακίδα. Εκείνη την στιγμή βγήκε από το αυτοκίνητο ο συνοδηγός και τράπηκε σε φυγή πεζός.

Ο οδηγός δεν σταμάτησε όμως, έβαλε ξανά μπροστά το όχημα και συνέχισε την προσπάθειά του να διαφύγει από τους αστυνομικούς που τον καταδίωκαν. Στη συμβολή της Λ. Μαραθώνος με την οδό Πωγωνίου, ο δράστης προκάλεσε τροχαίο, αφού συγκρούστηκε με διερχόμενο Ι.Χ. και πάλι δεν σταμάτησε και συνέχισε να τρέχει.

Τελικά, οι αστυνομικοί τον έχασαν από το οπτικό τους πεδίο και ο οδηγός κατάφερε να διαφύγει. Την ίδια ώρα, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που αναζητούσαν τον συνοδηγό, τον εντόπισαν στην Λ. Μαραθώνος, τον ακινητοποίησαν και τον συνέλαβαν και διαπίστωσαν πώς επρόκειτο για έναν 15χρονο Ρομά.

Στην κατοχή του συλληφθέντα βρέθηκαν χρήματα, τα οποία όπως διαπιστώθηκε προέρχονταν από κλοπήδιάρρηξη που είχαν διαπράξει λίγο νωρίτερα σε σουπερμάρκετ της περιοχής. Ο ανήλικος συνελήφθη και γίνονται έρευνες για την ταυτοποίηση, τον εντοπισμό και την σύλληψη του συνεργού του.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα