Καταγγελία κατοίκων στον Άγιο Ιωάννη Πηλίου: “Μας έχουν εγκαταλείψει – Θα θρηνήσουμε νεκρούς”

Καταγγελία κατοίκων στον Άγιο Ιωάννη Πηλίου: “Μας έχουν εγκαταλείψει – Θα θρηνήσουμε νεκρούς”
GLOMEX

Πλήρη αδιαφορία των κρατικών μέσων καταγγέλλει κάτοικος του Αγίου Ιωάννη Πηλίου, ζητώντας βοήθεια για την περιοχή της που σφυροκοπάται από την κακοκαιρία. Αναφορές για εγκλωβισμένους σε ξενοδοχείο.

“Ζητάμε βοήθεια, θα θρηνήσουμε νεκρούς”. Με αυτά τα δραματικά λόγια κάτοικος του Αγίου Ιωάννη Πηλίου κάνει έκκληση για βοήθεια στην περιοχή όπου βρίσκεται, όσο η φονική κακοκαιρία Danieλ σφυροκοπά τη χώρα και ιδιαίτερα, τη Μαγνησία.

Στο βίντεο που αναρτήθηκε ακούγεται η κάτοικος να καταγγέλλει πλήρη αδιαφορία από κάθε κρατικό μέσο. Την καταγγελία της συνοδεύουν εικόνες από το σημείο, στο οποίο δεν φαίνονται μόνο οι πλημμυρισμένοι δρόμοι, αλλά και αυτοκίνητα να έχουν παρασυρθεί από τα ερμητικά νερά μέσα στη θάλασσα.

“Ζητάμε άμεση βοήθεια από τον Άη Γιάννη Πηλίου. μας έχουν εγκαταλείψει όλοι, από το πρωί στις 7 καλούμε το 112, την Πυροσβεστική, τον Δήμο, τη Νομαρχία και δεν υπάρχει κανένας. Ήδη αυτοκίνητα έχουν μπει στη θάλασσα. Θα θρηνήσουμε νεκρούς. Μιλάμε από το πρωί στο 112 και στην Πυροσβεστική και υπάρχει πλήρη αδιαφορία.

Κινδυνεύουν άνθρωποι με μικρά παιδιά. Δεν μας ενδιαφέρουν τα αυτοκίνητα, ζητάμε βοήθεια. Θα πνιγούμε, θα μπει το ρέμα όλο μέσα στο χωριό. Ζητάμε βοήθεια, έχει σπάσει το ποτάμι στον Άη Γιάννη Πηλίου, ακούγεται να λέει η κάτοικος στο βίντεο.

Αναφορές για εγκλωβισμένους σε ξενοδοχείο

Καταγγελία για εγκλωβισμένους συγγενής της σε ξενοδοχείου του Πηλίου, έκανε μια κάτοικος του Βόλου.

“Δεν έχουμε καμία τηλεφωνική επαφή μαζί τους εδώ και λίγη ώρα για να δούμε σε τι κατάσταση βρίσκονται. Δεν μπορούν να φτάσουν συνεργεία για να τους απεγκλωβίσουν, βρίσκονται στα δωμάτια που μπαίνουν και νερό”, κατήγγειλε η γυναίκα.

“Δεν έχουμε επικοινωνήσει μαζί τους, υπάρχουν ηλικιωμένοι και μικρά παιδιά. Δεν λειτουργούν οι τηλεφωνικές γραμμές. Το πρωί που μιλήσαμε δεν είχαν και νερό”, πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα