Καταγγελία ΣΕΚ: “Προσήγαγαν μέλη μας γιατί μοίραζαν φυλλάδια”

Καταγγελία ΣΕΚ: “Προσήγαγαν μέλη μας γιατί μοίραζαν φυλλάδια”
Facebook (Εργατική Αλληλεγγύη)

Καταγγελία του Σοσιαλιστικού Εργατικού Σώματος για προσαγωγές μελών του το πρωί του Σαββάτου στη λαϊκή Πευκακίων, επειδή μοίραζαν υλικό για την απεργία της 26ης Νοεμβρίου.

Για προσαγωγές μελών του το πρωί του Σαββάτου στη λαϊκή αγορά των Πευκακίων, κάνει λόγο το Σοσιαλιστικό Εργατικό Κόμμα μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, οι προσαγωγές έγιναν την ώρα που μέλη του κόμματος μοίραζαν υλικό για την πανεργατική απεργία της 26ης Νοεμβρίου και καταλήγει απαιτώντας την άμεση απελευθέρωσή τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Σοσιαλιστικού Εργατικού Κόμματος:

Καταγγέλλουμε την προσαγωγή των μελών του συνεργείου της Εργατικής Αλληλεγγύης από τη λαϊκή αγορά των Πευκακίων, την ώρα που μοίραζαν υλικό για την πανεργατική απεργία της 26 Νοέμβρη.

Στα “δημοκρατικά” πρότυπα της Θεσσαλονίκης, η αστυνομία τους κρατά παράνομα στο ΑΤ Νέας Ιωνίας και προσπαθεί να τους φορτώσει την κατηγορία της διέγερσης σε ανυπακοή!

Η κυβέρνηση, τσαλακωμένη από την διαδήλωση του Πολυτεχνείου, προσπαθεί να τρομοκρατήσει αγωνιστές και αγωνίστριες διότι φοβάται την απεργία!

Απαιτούμε την άμεση απελευθέρωση των συντρόφων και συντροφισσών!

Όλες και όλοι στην πανεργατική απεργία 26/11, 11πμ πλατεία Κλαυθμώνος!

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα