Καθαρά Δευτέρα: Εγκαταλείπουν τις πόλεις οι εκδρομείς – Αυξημένη η κίνηση στα διόδια

Καθαρά Δευτέρα: Εγκαταλείπουν τις πόλεις οι εκδρομείς – Αυξημένη η κίνηση στα διόδια
Έξοδος των εκδρομέων Eurokinissi

Όπου φύγει φύγει για τους εκδρομείς του τριημέρου της Καθαράς Δευτέρας. Μαζική η έξοδος από τις πόλεις, με την πληρότητα των καταλυμάτων στους δημοφιλείς προορισμούς να ανέρχεται στο 100%.

Μαζικά εγκαταλείπουν οι εκδρομείς τις πόλεις για να γιορτάσουν το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας, με την κίνηση να είναι ιδιαίτερα αυξημένη τόσο στις εθνικές οδούς και τους σταθμούς των ΚΤΕΛ, όσο και στα λιμάνια.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ιδιαίτερα αυξημένη είναι η κίνηση στα διόδια της Ελευσίνας καθώς οι περισσότεροι εκδρομείς κατευθύνονται στην Πάτρα, την πρωτεύουσα του καρναβαλιού.

Στα ΚΤΕΛ Κηφισού έχουν αυξηθεί τα δρομολόγια προς την αχαϊκή πρωτεύουσα, με λεωφορεία να αποχωρούν σχεδόν κάθε πέντε λεπτά, ενώ χθες Παρασκευή, αναχώρησαν από τον Κηφισό για την Πάτρα 165 δρομολόγια με πληρότητα 100%.

Έκτακτα δρομολόγια έχουν προστεθεί και για προορισμούς σε Αιτωλοακαρνανία, Βόλο, Λάρισα και Πελοπόννησο, ενώ σύμφωνα με εκτιμήσεις, πάνω 120.000 οχήματα έχουν εγκαταλείψει ήδη την πρωτεύουσα.

Αυξημένη είναι η κίνηση και στα λιμάνια της Αττικής. Το Λιμενικό Σώμα βρίσκεται σε αυξημένη επιφυλακή και έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διευκόλυνση των εκδρομέων της Καθαράς Δευτέρας.

Καρναβαλικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται σε όλη τη χώρα, με την πληρότητα των καταλυμάτων στους δημοφιλείς προορισμούς να ανέρχεται στο 100%.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα