ΔΙΟΔΙΑ

Χωρίς διόδια οι νέοι οδικοί άξονες Θεσσαλονίκη - Έδεσσα και Δράμα - Αμφίπολη

Χωρίς διόδια οι νέοι οδικοί άξονες Θεσσαλονίκη - Έδεσσα και Δράμα - Αμφίπολη

Το φθινόπωρο η πρώτη φάση των διαγωνισμών για τους οδικούς άξονες Θεσσαλονίκη- Έδεσσα και Δράμα- Αμφίπολη, ανακοίνωσε ο Κ. Καραμανλής στην εκδήλωση παρουσία του πρωθυπουργού Κ. Μητσοτάκη

Έλεγχοι στα διόδια

Στα διόδια για Πάσχα: Πέρασε για κτηνίατρο στην Αρκαδία, έκοψαν χαρτί οδοντιάτρου για Κιλκίς

Είπαν ότι πάνε στον οδοντίατρό τους στο Κιλκίς για να περάσουν, αλλά μάταια. Δειγματοληπτικά τηλεφωνήματα από τους αστυνομικούς προς τους γιατρούς για να εξακριβώσουν την εγκυρότητα των βεβαιώσεων. Δείτε τα απίστευτα περιστατικά.

Διόδια: Νέες τιμές σε τέσσερις αυτοκινητόδρομους από την Πρωτοχρονιά

Διόδια: Νέες τιμές σε τέσσερις αυτοκινητόδρομους από την Πρωτοχρονιά

Νέες τιμές τίθενται σε ισχύ από την πρωτοχρονιά στους αυτοκινητόδρομους, Πατρών - Αθηνών, Αντιρρίου - Ιωαννίνων και Κορίνθου - Τρίπολης - Καλαμάτας και κλάδου Λεύκτρου - Σπάρτης. Δείτε πώς διαμορφώνονται.

Εγνατία Οδός

Εγνατία Οδός: Σε λειτουργία 11 νέοι σταθμοί διοδίων - Τι γίνεται με το διαγωνισμό παραχώρησης

Συνολικά με την ολοκλήρωση όλων των σχετικών εργασιών, στην Εγνατία Οδό και τους 3 βασικούς κάθετους άξονες της θα λειτουργούν 61 σταθμοί, η πλειοψηφία εξ αυτών (43) πλευρικοί.

Αυτοκίνητα στα διόδια

Διαλειτουργικότητα: Από 4 Νοεμβρίου όλοι οι αυτοκινητόδρομοι με έναν πομποδέκτη

Το Ελληνικό Σύστημα Διαλειτουργικότητας Διοδίων θα επιτρέπει σε όλους τους οδηγούς να χρησιμοποιούν έναν και μόνο πομποδέκτη. Γιατί το GRITS είναι η αρχή μιας νέας εποχής για τους ελληνικούς αυτοκινητοδρόμους.

Στιγμιότυπο από σταθμό διοδίων

Εξετάζεται η ελεύθερη διέλευση από τα διόδια Ν. Μαλγάρων και Ωραιοκάστρου

"Ακολουθούμε πιστά τους κανόνες υγιεινής και ασφάλειας που ορίζουν να μένουμε σπίτι, ωστόσο υπάρχουν συνάνθρωποι μας που χρειάζεται να μετακινηθούν για σημαντικούς λόγους" δήλωσε ο δήμαρχος Δέλτα.

Φωτογραφία αρχείου

Σπίρτζης για Αττική Οδό: Fake news ότι το υπουργείο είχε συμφωνήσει για τις αυξήσεις στα διόδια

Ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό News 24/7 στους 88,6 σημειώνοντας πως από τη σύμβαση η εταιρεία μπορεί να κάνει μονομερώς αυξήσεις, αλλά "αυτό δεν σημαίνει ότι μπορεί να αγνοεί το δημόσιο και τις στοιχειώδεις υποχρεώσεις που έχει".

Φωτογραφία αρχείου

Διόδια Αττικής Οδού: Αναστέλλεται η αύξηση με απόφαση του υπουργείου Μεταφορών

"Δεν θα επιτρέψουμε τη βλάβη του δημοσίου συμφέροντος για να παιχτούν πολιτικά παιχνίδια στην πλάτη των Ελλήνων πολιτών ενόψει εκλογών", δήλωσε ο υπουργός Μεταφορών, Χρ. Σπίρτζης.